Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Στα έξι δισ. ευρώ οι οφειλές προς το ΙΚΑ



SKAI.gr: Στα έξι δισ. ευρώ οι οφειλές προς το ΙΚΑ

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Στα έξι δισ. ευρώ οι οφειλές προς το ΙΚΑ

Posted: 24 Jul 2011 11:22 PM PDT

Image Στα έξι δισεκατομμύρια ευρώ ανέρχονται οι οφειλές προς το ΙΚΑ, δήλωσε στο ΣΚΑΪ 100,3, οι διοικητής του ιδρύματος Ροβέρτος Σπυρόπουλος. Σημείωσε ότι έχουν ήδη σταλεί σημειώματα στις επιχειρήσεις που οφείλουν πάνω από δύο εκατομμύρια ευρώ.


Συνελήφθησαν οι δράστες της διπλής δολοφονίας στην Βέροια

Posted: 24 Jul 2011 10:16 PM PDT

Image Στην σύλληψη δύο αλλοδαπών προχώρησαν οι αστυνομικοί οι οποίοι συμφωνα με την αστυνομία είχαν δολοφονήσει στις 26 Ιουνίου στο σπίτι τους στην Βέροια έναν 73 χρονο και την 69 χρονη σύζυγό του για να τους ληστέψουν.


Θα ξαναδιεκδικήσει τον προεδρικό θώκο ο Ούγκο Τσάβες

Posted: 24 Jul 2011 09:55 PM PDT

Image Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες θα διεκδικήσει νέα εξαετή θητεία στις προεδρικές εκλογές του 2012 παρά το ότι υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Correo del Orinoco.


Η Πρώτη Γραμμή ταξιδεύει δύο στην τιμή του ενός!

Posted: 24 Jul 2011 09:31 PM PDT

Image Η Πρώτη Γραμμή και το Sotiriou – Famous Travel σας δίνουν τη δυνατότητα να ταξιδέψετε δύο άτομα στην τιμή του ενός σε Πράγα, Βουδαπέστη, Βιέννη, Γαλλική Ριβιέρα, Κωνσταντινούπολη, Πανόραμα Κροατίας και Σαντορίνη!


Οι πρυτάνεις αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να προσφύγουν στη δικαιοσύνη

Posted: 24 Jul 2011 12:10 PM PDT

Image Όπως υποστηρίζουν, «το νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ βρίθει αντισυνταγματικών διατάξεων» και γι’ αυτό τον λόγο είπαν πως έχουν στο πλευρό τους ομάδα συνταγματολόγων, που έχει μελετήσει τις διατάξεις και έχει αποφανθεί περί αντισυνταγματικότητας ορισμένων εξ αυτών.


Ναμπούκο του Βέρντι από την Εθνική Λυρική Σκηνή

Posted: 24 Jul 2011 11:58 AM PDT

Image Η δημοφιλής όπερα του Τζουζέπε Βέρντι, παρουσιάζεται από την Εθνική Λυρική Σκηνή στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού για τέσσερις παραστάσεις (26, 27, 28, 29 Ιουλίου 2011).  Την Ορχήστρα και τη Χορωδία της Ε.Λ.Σ., διευθύνει υπό την έμπειρη μπαγκέτα του ο αρχιμουσικός Ηλίας Βουδούρης, ενώ ο σκηνοθέτης Βασίλης Νικολαΐδης περιγράφει στη Μάνια Ζούση την ατμόσφαιρα ενός εξωτισμού του 17ου αιώνα.


Χάνει το Ευρωμπάσκετ ο Σπανούλης

Posted: 24 Jul 2011 10:57 AM PDT

Image Οι φόβοι στο ιατρικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας μπάσκετ επιβεβαιώθηκαν! Ο Βασίλης Σπανούλης εξετάστηκε από τον γιατρό κ. Κωνσταντινίδη και διαπιστώθηκε ότι πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει το Ευρωμπάσκετ στην Λιθουανία.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: