Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Νέο σχέδιο με μείωση του ελληνικού χρέους






SKAI.gr: Νέο σχέδιο με μείωση του ελληνικού χρέους

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Νέο σχέδιο με μείωση του ελληνικού χρέους

Posted: 11 Jul 2011 12:50 AM PDT

Image Οι Financial Times αναφέρουν ότι για πρώτη φορά οι Ευρωπαίοι ηγέτες είναι για πρώτη φορά προετοιμασμένοι να αποδεχθούν ότι η Αθήνα θα πρέπει να αθετήσει ορισμένες από τις πληρωμές ομολόγων της στο πλαίσιο ενός νέου σχεδίου διάσωσης που θα έφερνε τα επίπεδα χρέους της χώρας σε βιώσιμο σημείο.


Σε εξέλιξη πυρκαγιά στις Βολιμές Ζακύνθου

Posted: 11 Jul 2011 12:39 AM PDT

Image Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική έκταση στις Βολίμες Ζακύνθου. Στο σημείο επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 8 οχήματα, ενώ ρίψεις νερού πραγματοποιούν δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.


Πολύνεκρο τροχαίο στην Κομοτηνή

Posted: 11 Jul 2011 12:24 AM PDT

Image Τροχαίο με 9 νεκρούς και 5 τραυματίες εκ των οποίων οι δύο σοβαρά σημειώθηκε πριν από λίγο στον ανατολικό κόμβο της Εγνατίας οδού στην Κομοτηνή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες όχημα που πιθανόν μετέφερε λαθρομετανάστες εξετράπει της πορείας του και προσέκρουσε σε πινακίδα.



Το ΣΚΑΪ Τώρα σας πηγαίνει κρουαζιέρα στο εξωτερικό!

Posted: 11 Jul 2011 12:08 AM PDT

Image Μία επταήμερη κρουαζιέρα για δύο άτομα με την Ιταλική Costa Cruises στις Δαλματικές Ακτές ή τη Δυτική Μεσόγειο ή τις Πρωτεύουσες της Βαλτικής ή τα Νορβηγικά Φιόρδ, προσφέρει η εκπομπή ΣΚΑΪ Τώρα και η CRUISEXPERTS HELLAS S.A.


Υπο έλεγχο η φωτιά στη Βόρεια Εύβοια

Posted: 11 Jul 2011 12:40 AM PDT

Image Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δύσβατη περιοχή της βόρειας Εύβοιας, μεταξύ Αγίου και Αγιόκαμπου κοντά στην Αιδηψό, χωρίς να απειλούνται κατοικημένες περιοχές. Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας προειδοποιεί για πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς στις περιοχές της Αττικής και της Εύβοιας


Ασαφής η κατάσταση της υγείας του Τσάβες

Posted: 10 Jul 2011 08:27 PM PDT

Image Ασαφής παραμένει η εικόνα της κατάστασης της υγείας του προέδρου της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες. «Είναι άρρωστος αλλά όχι εξαιρετικά σοβαρά» είπε ο πρώην αντιπρόεδρος Χοσέ Βινσέντε Ραγκέλ σε συνέντευξη του.


Εθνικό πάρκινγκ αντί για εθνικό πάρκο ο Σχοινιάς

Posted: 09 Jul 2011 12:38 PM PDT

Image Σε έναν ανεξέλεγκτο χώρο στάθμευσης αυτοκίνητων έχει μετατραπεί το εθνικό πάρκο του Σχοινιά, στον οποίο δεν λειτουργεί το σύστημα πυρόσβεσης. Την εγκατάλειψη κατέδειξε σε όλο της το μεγαλείο η αυτοψία του ΣΚΑΪ στην περιοχή επ' ευκαιρία της δράσης καθαρισμού.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: