Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Χρυσός ο Γιαννιώτης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα






SKAI.gr: Χρυσός ο Γιαννιώτης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Χρυσός ο Γιαννιώτης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Posted: 19 Jul 2011 11:16 PM PDT

Image Το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του αθλητισμού έγραψε ο Σπύρος Γιαννιώτης, ο οποίος αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στα 10 χιλιόμετρα ανοιχτής θαλάσσης στη Σαγκάη.


Διαψεύδουν οι Ταλιμπάν το θάνατο του μουλά Ομάρ

Posted: 19 Jul 2011 11:02 PM PDT

Image Διαψεύδουν οι Ταλιμπάν τις αναφορές για το θάνατο του πνευματικού τους ηγέτη μουλά Ομάρ. Όπως δήλωσαν εκπρόσωποί τους, παγιδεύτηκαν τα κινητά τους τηλέφωνα και από αυτά εστάλησαν ψευδή γραπτά μηνύματα που ανέφεραν ότι ο πνευματικός ηγέτης τους, μουλάς Ομάρ, είναι νεκρός.


Σε αναστολή λειτουργίας καλεί η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Αθηνών

Posted: 19 Jul 2011 09:18 PM PDT

Image Με λουκέτα στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα απειλούν πανεπιστημιακοί, που αντιδρούν στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας. Διχασμένη η πανεπιστημιακή κοινότητα.


Πρόοδο χαρακτηρίζει ο Ομπάμα τις προτάσεις της «συμμορίας των έξι»

Posted: 19 Jul 2011 08:23 PM PDT

Image Ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε ότι είναι σύμφωνος με το σχέδιο που παρουσιάστηκε χθες στη Γερουσία για την αύξηση του ανώτατου ορίου του χρέους, εκτιμώντας ότι Ρεπουμπλικάνοι και Δημοκρατικοί έχουν σημειώσει πρόοδο. Μεγάλη άνοδο στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.


Siemens: Θα καταθέσει αγωγή κατά της Ελλάδας

Posted: 19 Jul 2011 12:10 PM PDT

Image Την πρόθεσή της να καταθέσει αγωγή κατά της Ελλάδας, γνωστοποίησε στον Χ. Παμπούκη και στον Γ. Νικητιάδη, η γερμανική εταιρεία Siemens. Με την αγωγή θα ζητά από το Πρωτοδικείο του Μονάχου να αναγνωρίσει ότι δεν υπάρχει υποχρέωση αποζημίωσης έναντι του ελληνικού δημοσίου.


Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι οδηγοί ταξί

Posted: 19 Jul 2011 11:33 AM PDT

Image Συνάντηση με εκπροσώπους ιδιοκτητών ταξί είχε ο πρόεδρος της Βουλής κατόπιν αιτήματός τους. Στη συνάντηση ο κ. Πετσάλνικος χαρακτήρισε λανθασμένη τη μορφή των κινητοποιήσεων με αποκλεισμό λιμανιών και αεροδρομίων. Οι ιδιοκτήτες ταξί αποφάσισαν να προχωρήσουν σε επ' αόριστον απεργία.


Κινητοποιήσεις από γιατρούς και νοσηλευτές

Posted: 19 Jul 2011 07:25 AM PDT

Image Τετράωρη στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έχει προαναγγείλει για την Τετάρτη η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) αποφάσισε 24ωρη απεργία.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: