Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Έμεινα άπλυτος για το παιδί μου






SKAI.gr: Έμεινα άπλυτος για το παιδί μου

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Έμεινα άπλυτος για το παιδί μου

Posted: 09 Jul 2011 11:50 PM PDT

Image Διαζύγιο με το... σαπούνι έχει πάρει ένας 65χρονος Ινδός αλλά για ιερό σκοπό. Στην προσπάθειά τους να αποκτήσει τον πολυπόθητο κανακάρη ο Ινδός, τη συμβουλή ενός ιερέα και επιμένει να παραμένει άπλυτος. Η λεπτομέρεια... Ο Ινδός έχει αποκτήσει επτά κόρες!


Απορρίπτει τη συνωμοσία κατά του Στρος Καν ο Ρενέ Ζορζ Κερί

Posted: 09 Jul 2011 11:15 PM PDT

Image Ο υπεύθυνος για τα θέματα ασφάλειας του ομίλου Accor Ρενέ Ζορζ Κερί σε συνέντευξή του σε γαλλική εφημερίδα απορρίπτει κατηγορηματικά τις θεωρίες συνωμοσίας, όσον αφορά τον Ντομινίκ Στρος Καν κάνοντας λόγο για "παραλήρημα".


Τηρεί σιγήν ιχθύος για Βιτόλο ο Παναθηναϊκός

Posted: 09 Jul 2011 10:47 PM PDT

Image Ο Βιτόλο ταιριάζει «γάντι» στα αγωνιστικά πλάνα του Φερέιρα, αφού θεωρείται ιδανικός αντικαταστάτης του Ζιλμπέρτο Σίλβα για τη θέση του αμυντικού χαφ. Ο Ισπανός μέσος αρνήθηκε τη βελτιωμένη πρόταση του ΠΑΟΚ, ζήτησε να μείνει ελεύθερος και όπως όλα δείχνουν θα ντυθεί στα πράσινα.


Ιαπωνία: Ισχυρή σεισμική δόνηση 7,3 Ρίχτερ

Posted: 09 Jul 2011 10:22 PM PDT

Image Ισχυρή σεισμική δόνηση 7,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στην Ιαπωνία, στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της νήσου Χονσού, τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας. Ήρθη η προειδοποίηση για τσουνάμι.


Στα ύψη το πολιτικό θερμόμετρο

Posted: 09 Jul 2011 12:37 PM PDT

Image Νέα ένταση μεταξύ κυβέρνησης – ΝΔ από τις δηλώσεις Λαμπρινίδη και έντονοι διαξιφισμοί για την παραπομπή Αλογοσκούφη – Μαρκογιαννάκη σε εξεταστική. Προπηλάκισαν και την Άντζελα Γκερέκου στην Κέρκυρα.


Ανατροπές και στροφή στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο

Posted: 09 Jul 2011 12:34 PM PDT

Image Μία από τις κύριες αλλαγές αφορά τη φορολογία των επιχειρήσεων, η οποία θα μειωθεί στο 15%. Τι θα ισχύσει για ΦΠΑ, το φόρο μεταβίβασης ακινήτων, τα εισοδηματικά κριτήρια, τον κώδικα βιβλίων και στοιχείων. Αναλυτικό ρεπορτάζ.


Στους 39 βαθμούς Κελσίου τη Δευτέρα το θερμόμετρο

Posted: 09 Jul 2011 12:38 PM PDT

Image Προ των πυλών ο πρώτος "μίνι" καύσωνας του φετινού καλοκαιριού. Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, τη Δευτέρα, που φαίνεται να είναι και η πιο ζεστή μέρα, στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα το θερμόμετρο θα αγγίξει τους 39 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο θα έχουν ένταση 5 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα 7.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: