Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Κλείνει τις υπηρεσίες του ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης





SKAI.gr: Κλείνει τις υπηρεσίες του ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Κλείνει τις υπηρεσίες του ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης

Posted: 15 Jul 2011 01:21 AM PDT

Image O Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης κλείνει τις υπηρεσίες του και οργανώνει διαμαρτυρία εργαζομένων και δημοτών στο υπουργείο Εσωτερικών και το Μέγαρο Μαξίμου την Πέμπτη 21 Ιουλίου. Αιτία αυτής της κινητοποίησης είναι τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος. Προβλήματα που άλλα είναι συσσωρευμένα από χρόνια και άλλα τα δημιούργησε ο «Καλλικράτης».


ΗΠΑ: Υπό έρευνα οι λογαριασμοί της ελβετικής Credit Suisse

Posted: 15 Jul 2011 01:21 AM PDT

Image Η ελβετική τράπεζα Credit Suisse ανακοίνωσε σήμερα ότι βρίσκεται υπό έρευνα από την αμερικανική δικαιοσύνη, στο πλαίσιο των συμφωνιών διασυνοριακής διαχείρισης πλούτου.


ΔΝΤ: Ύφεση και μείωση της απασχόλησης προκαλεί η στάση πληρωμών

Posted: 15 Jul 2011 12:57 AM PDT

Image Η στάση πληρωμών προκαλεί ύφεση και μείωση της απασχόλησης κατά 15%, αναφέρεται σε μελέτη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.


Ινδονησία: Εξερράγη το ηφαίστειο Λοκόν του νησιού Σουλαουέζι

Posted: 14 Jul 2011 11:17 PM PDT

Image Το ηφαίστειο Λοκόν της Ινδονησίας εξερράγη εκτοξεύοντας λάβα και ηφαιστειακή τέφρα σε ύψος 1.500 μέτρων στα βόρεια του νησιού Σουλαουέζι με αποτέλεσμα οι πανικόβλητοι κάτοικοι της περιοχής να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, ανακοίνωσε σήμερα κυβερνητικός αξιωματούχος. "Από την έκρηξη προκλήθηκε πυρκαγιά στα δάση γύρω από τον κρατήρα", δήλωσε ο Σουτόπο Πούρβο Νουγκράχο, εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Αντιμετώπισης Καταστροφών.


Μ. Χρυσοχοΐδης: Νομοσχέδιο «δεύτερης ευκαιρίας» για επιχειρήσεις

Posted: 14 Jul 2011 10:06 PM PDT

Image Νομοσχέδιο «δεύτερης ευκαιρίας» για επιχειρήσεις που βρίσκονται σε αδυναμία πληρωμών, κατέθεσε την Πέμπτη στη Βουλή ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Μεταξύ άλλων προβλέπει τη σύσταση επιτροπών φιλικού διακανονισμού για τη μείωση των ενοικίων καταστημάτων λόγω της κρίσης.


Βαρθολομαίος: «Ποτέ δεν καταθέσαμε τα όπλα, ποτέ δεν απογοητευθήκαμε»

Posted: 14 Jul 2011 09:20 PM PDT

Image Αποφασισμένος να συνεχίσει τον αγώνα του μέχρι την ημέρα που θα επαναλειτουργήσει η Θεολογική Σχολή της Χάλκης εμφανίσθηκε την Πέμπτη ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος. Τόνισε ότι «ποτέ δεν καταθέσαμε τα όπλα, ποτέ δεν απογοητευθήκαμε».


Πρεμιέρα για τη θερινή περίοδο των εκπτώσεων την Παρασκευή

Posted: 14 Jul 2011 12:16 AM PDT

Image Για δεκαέξι μέρες οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν χαμηλές τιμές και προσφορές. Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών συνιστά στους υποψήφιους αγοραστές να επιλέγουν προσεκτικά τα προϊόντα που θα αγοράσουν με κριτήριο την ποιότητα και την τελική τιμή έκπτωσης.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: