Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Πρωτάθλημα υγρού στίβου: Χάλκινη η Μαριάννα Λυμπερτά





SKAI.gr: Πρωτάθλημα υγρού στίβου: Χάλκινη η Μαριάννα Λυμπερτά

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Πρωτάθλημα υγρού στίβου: Χάλκινη η Μαριάννα Λυμπερτά

Posted: 19 Jul 2011 12:50 AM PDT

Image Η 32χρονη κολυμβήτρια του Ολυμπιακού τερμάτισε τρίτη στα 10 χλμ ανοικτής θάλασσας και έγινε η πρώτη Ελληνίδα που ανεβαίνει ποτέ στο βάθρο, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη συμμετοχή της και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.


«Αγκάθι» η συμμετοχή ιδιωτών δύο 24ωρα πριν από τη Σύνοδο

Posted: 18 Jul 2011 10:15 PM PDT

Image Διχασμένη εμφανίζεται η Ευρώπη για τη συμμετοχή των ιδιωτών στο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα. Βερολίνο και Παρίσι εμμένουν στην συμμετοχή των ιδιωτών, το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών υποστηρίζει την ανάγκη αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, ενώ ο Τρισέ προειδοποίησε ότι «αν μια χώρα χρεοκοπήσει δεν θα μπορεί η Τράπεζα να δέχεται τα κρατικά της ομόλογα».


Χάκερς «αυτοκτόνησαν» το Ρούπερτ Μέρντοχ

Posted: 18 Jul 2011 09:57 PM PDT

Image Σύμφωνα με τον ιστότοπο TechCrunch, η ομάδα LulzSec εμφάνισε στην πρώτη σελίδα της Sun την ψευδή πληροφορία σύμφωνα με την οποία "Ο Ρούπερτ Μέρντοκ, αμφιλεγόμενος μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης, βρέθηκε, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, νεκρός στον κήπο του έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα παλάδιου, μετάλλου που χρησιμοποιείται στους καταλύτες των βενζινοκινητήρων και στα οδοντιατρικά σφραγίσματα.


«Χρυσό» φινάλε για Χάρι Πότερ

Posted: 18 Jul 2011 09:18 PM PDT

Image Εντυπωσιακή, αν και όχι ανέλπτιστη, είναι η επιτυχία της τελευταίας κινηματογραφικής ταινίας "Ο Χάρι Πότερ και οι κλήροι του θανάτου", καθώς τα εισιτήρια που έκοψε το Σαββατοκύριακο ανέρχονται σε 476 εκατ. δολάρια.


Το Google βλάπτει τη μνήμη;

Posted: 18 Jul 2011 09:52 AM PDT

Image Θα μπορούσε το Google, η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης παγκοσμίως, να ελαττώνει τη μνήμη μας; Ενδεχομένως, λένε ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Columbia, που πιστεύουν ότι οι δυνατότητες που δίνει το Google για γρήγορη αναζήτηση, μπορεί να «εκπαιδεύσουν» τον εγκέφαλο να μη συγκρατεί πληροφορίες. Ωστόσο ο εγκέφαλος μαθαίνει να τις αναζητά...


Σαμαράς: Δεν συμφωνώ με τη συμμετοχή ιδιωτών στα κρατικά ομόλογα

Posted: 18 Jul 2011 07:09 AM PDT

Image Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, σε δήλωση που έκανε μετά την συνάντησή του με την υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον, κατά την οποία συζητήθηκαν οι διεθνείς οικονομικές εξελίξεις και η διαχείριση του ελληνικού χρέους. «Όπως είπα και στην κ. Χίλαρι Κλίντον η ΝΔ δεν συμφωνεί με την λεγόμενη συμμετοχή των ιδιωτών στο ρίσκο των κρατικών ομολόγων», αναφέρει ο κ. Σαμαράς.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: