Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Σε εξέλιξη πυρκαγιά στις Βολίμες της Ζακύνθου





SKAI.gr: Σε εξέλιξη πυρκαγιά στις Βολίμες της Ζακύνθου

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στις Βολίμες της Ζακύνθου

Posted: 12 Jul 2011 12:59 AM PDT

Image Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά, σε χαμηλή βλάστηση στη περιοχή Βολίμες της Ζακύνθου, όπου το μέτωπο περιορίζεται, ενώ υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στην Χαλανδρίτσα στην Αχαΐα. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε και η πυρκαγιά στην περιοχή Ίππειος Λέσβου, αλλά και στο Αργάσι, στον Παντοκράτορα και στην Αναφωνήτρια Ζακύνθου.


Υποψήφιος γαμπρός «πήρε τους δρόμους»... για να του πει το ναι η νύφη

Posted: 12 Jul 2011 12:21 AM PDT

Image Μία 23χρονη κινέζα έκανε πλάκα στον αγαπημένο της λέγοντάς του ότι θα τον παντρυετεί μόνο αν περπατήσει για χάρη της 1.600 χιλιόμετρα. Πριν προλάβει να του πει ότι αστειευόταν, εκείνος είχε βάλει τα αθλητικά του παπούτσια και είχε ήδη πάρει τους δρόμους...


Αποσύρεται το 1/4 των γάλλων στρατιωτών από το Αφγανιστάν

Posted: 11 Jul 2011 11:12 PM PDT

Image Η Γαλλία θα αποσύρει από το Αφγανιστάν το ένα τέταρτο των στρατιωτικών δυνάμεων της -περί τους χίλιους στρατιώτες- από σήμερα μέχρι το τέλος του 2012, ανακοίνωσε ο πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί από το Αφγανιστάν.


News of the World: Υπέκλεπτε ερευνητές της Σκότλαντ Γιαρντ

Posted: 11 Jul 2011 10:42 PM PDT

Image Στόχος υποκλοπών είχαν γίνει τα κινητά τηλέφωνα πέντε υψηλόβαθμων ερευνητών της βρετανικής αστυνομίας από την εφημερίδα News of the World το 2006, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα της New York Times. Η αποκάλυψη δημιουργεί ερωτήματα μήπως οι αστυνομικοί δεν προσπάθησαν να ερευνήσουν επιθετικά την ταμπλόιντ εφημερίδα φοβούμενοι ότι θα αποκαλύψει δικά τους μυστικά, επισημαίνουν οι New York Τimes.


Ο. Κεφαλογιάννη: Ναι στη διαφορετική άποψη, όχι στις ακρότητες

Posted: 11 Jul 2011 10:27 PM PDT

Image «Δε φοβάμαι να κυκλοφορήσω στο δρόμο» τόνισε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή Πρώτη Γραμμή η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη, αναφερόμενη στους προπηλακισμούς βουλευτών. Επεσήμανε ότι καταδικάζει τα ακραία φαινόμενα, λέγοντας ωστόσο ότι οι πολίτες πρέπει να εκφράζουν την άποψή τους, αλλά χωρίς ακρότητες.


Νεογέννητο – γίγας στις ΗΠΑ

Posted: 11 Jul 2011 09:17 PM PDT

Image Επτά κιλά και τριακόσια γραμμάρια ζυγίζει νεογέννητο κοριτσάκι, που ήρθε στη ζωή την περασμένη Παρασκευή, σε κλινική του Τέξας. Τα αίτια του βάρους του κοριτσιού, οφείλονται στο γεγονός ότι η μητέρα είναι διαβητική. Το μωρό βρίσκεται υπό ειδική παρακολούθηση.


Δυνατότητα καταβολής ΦΠΑ σε τρεις δόσεις

Posted: 11 Jul 2011 11:47 AM PDT

Image Σε 3 δόσεις θα έχουν τη δυνατότητα από τις 14 Ιουλίου να καταβάλουν οι φορολογούμενοι το ΦΠΑ. Βάσει της διάταξης που ενεργοποιήθηκε, οι φορολογούμενοι θα καταβάλουν το 40% της οφειλής ΦΠΑ με την υποβολή της δήλωσης και από 30% τους δύο επόμενους μήνες.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: