Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Πάτρα: Κρούσματα γαστρεντερίτιδας σε μαθητές από τις ΗΠΑ




SKAI.gr: Πάτρα: Κρούσματα γαστρεντερίτιδας σε μαθητές από τις ΗΠΑ

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Πάτρα: Κρούσματα γαστρεντερίτιδας σε μαθητές από τις ΗΠΑ

Posted: 14 Jul 2011 12:28 AM PDT

Image Τέσσερις μαθητές από τις ΗΠΑ νοσηλεύονται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας με γαστρεντερικές διαταραχές. Άλλοι 23 μαθητές από το ίδιο γκρουπ πήραν εξιτήριο μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.


Ο Τύπος σήμερα

Posted: 14 Jul 2011 12:05 AM PDT

Image Η κρίση του χρέους, η πιθανή επιλεκτική χρεοκοπία, το νέο πακέτο στήριξης, οι διαβουλεύσεις στα οικονομικά επιτελεία Αθήνας και Ευρώπης για άμεση λύση στην κρίση χρέους και το μέτρο των κατασχέσεων οφειλετών του ΙΚΑ είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων την Πέμπτη.


Εκτός λειτουργίας και πάλι η πυρόσβεση στο Σχοινιά

Posted: 13 Jul 2011 11:53 PM PDT

Image Εκτός λειτουργίας τέθηκε και πάλι την Τετάρτη η πυρόσβεση στο Σχοινιά, με αποτέλεσμα η προστατευόμενη περιοχή να κινδυνέψει από πυρκαγιά. Συζήτηση για τα προβλήματα διαχείρισης στο δάσος την Παρασκευή στις 9 το πρωί στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.


Άγνωστοι οι δράστες της πολύνεκρης επίθεσης στη Βομβάη

Posted: 13 Jul 2011 10:57 PM PDT

Image «Είναι πολύ νωρίς να εικάσουμε ποίοι ευθύνονται για την τριπλή επίθεση στη Βομβάη», δήλωσε την Πέμπτη ο ινδός υπουργός Εσωτερικών για τους δράστες της πολύνεκρης επίθεσης της Τετάρτης στη Βομβάη.


Νέα στάση εργασίας από τους νοσοκομειακούς γιατρούς

Posted: 13 Jul 2011 08:48 PM PDT

Image Στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι πραγματοποιούν την Πέμπτη οι νοσοκομειακοί γιατροί, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας για τις συγχωνεύσεις των νοσοκομείων.


Θυελλώδης συζήτηση για την αντιμετώπιση του χρέους στις ΗΠΑ

Posted: 13 Jul 2011 08:35 PM PDT

Image Θυελλώδης συνάντηση Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικάνων για την οικονομία, με πρωτοφανή έντονη αντίδραση του προέδρου των ΗΠΑ. «Αρκετά, ως εδώ! Έφτασα στα όρια μου. Δεν πρόκειται να υποχωρήσω» φέρεται να δήλωσε ο Ομπάμα


Την Πέμπτη συνεδριάζει το υπουργικό για το Eurogroup

Posted: 13 Jul 2011 10:48 AM PDT

Image Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού θα γίνει την Πέμπτη η συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, όπου αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος να ενημερώσει τα μέλη της κυβέρνησης για τις συζητήσεις στο Eurogroup.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: