Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Fwd: Η δημόσια περιουσία είναι μέρος της ελληνικής επικράτειας και όποιος την απειλεί κάνει πολεμική "επίθεση" στη χώρα






Η δημόσια περιουσία είναι μέρος της ελληνικής επικράτειας και όποιος ιδιώτης —χωρίς καμία λαϊκή νομιμοποίηση— με τις ενέργειές του την απειλεί, δεν διαφέρει από κάποιον ο οποίος κάνει πολεμική "επίθεση" στη χώρα. Οι πολίτες είναι υποχρεωμένοι να αμυνθούν σαν να επρόκειτο για στρατιωτική επίθεση, εφόσον οι συνέπειες αυτής της επίθεσης είναι απολύτως ίδιες ...Να αντιδράσει απέναντι στους κλέφτες και τους δολοφόνους που την απειλούν και οι οποίοι δεν είχαν την αξιοπρέπεια να ντυθούν στρατιώτες για να μας απειλήσουν ή να φορέσουν "κουκούλες" στους συνεργάτες τους, όπως έκαναν πάντα. Ήρθαν ως κλέφτες και είναι έτοιμοι να γίνουν και δολοφόνοι, προκειμένου να εμποδίσουν αυτούς, οι οποίοι θα ξεσηκώσουν τον λαό στην αντίδραση.

Όπως συμβαίνει πάντα, σε περιπτώσεις που έχουμε να κάνουμε με κλέφτες και δολοφόνους, υπάρχουν δύο ειδών τρόποι αντίδρασης. Ο ήπιος και ο σκληρός. Ο καλός και ο άγριος. Στην πραγματικότητα ο "πρώτος" και αν δεν πιάσει αυτός, τότε επιστρατεύεται ο "ύστατος". Ξεκινάς, δηλαδή, να ενεργείς πάντα με βάση την κοινωνική "οικονομία" και με γνώμονα τον ανθρώπινο πολιτισμό. Ξεκινάς έναν νομικό πόλεμο και μόνον αν αυτός δεν φέρει αποτελέσματα θα περάσεις στον πραγματικό πόλεμο. Αυτό πρέπει να κάνει σήμερα ο λαός. Μια τέτοια εταιρεία, που εκ της ιδρύσεώς της απειλεί το ίδιο το Σύνταγμα με κατάλυση, θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με τον ανάλογο νομικό τρόπο. Αυτός ο τρόπος είναι ο ήπιος.

Πρέπει να κατατεθούν μαζικά μηνύσεις εναντίον της διοίκησης αυτής της ανωνύμου εταιρείας, εφόσον παραβιάζει κατάφορα κυρίαρχες διατάξεις του Συντάγματος ...Εκατομμύρια μηνύσεις σε ατομικό επίπεδο γι' αυτούς οι οποίοι θα τολμήσουν να στελεχώσουν μια ανώνυμο εταιρεία, η οποία από το καταστατικό της και μόνον είναι η πρώτη εταιρεία που λεηλατεί αυθαίρετα τον δημόσιο πλούτο ...Μηνύσεις και στην ίδια την εταιρεία ως νομικό πρόσωπο για τη νομιμότητά της ...Μηνύσεις σε όλους τους επίορκους κρατικούς υπαλλήλους, οι οποίοι "υπέγραψαν" για την ίδρυση και τη νομιμότητά της ...Μηνύσεις, οι οποίες δεν θα αφεθούν στην τύχη τους ...Μηνύσεις, οι οποίες δεν θα αφεθούν "ορφανές" και έρμαιο στη διάθεση μιας Δικαιοσύνης αποδεδειγμένα "αμαρτωλής" και πάντα διατεθειμένης να συνεργαστεί με τους διεφθαρμένους που μας κυβερνούν ...Μιας δικαιοσύνης, η οποία πάντα "θυμάται" ό,τι συμφέρει και όποτε συμφέρει τη Διαπλοκή ...Που στην πιο κρίσιμη ώρα θυμήθηκε τα σκάνδαλα του ποδοσφαιρικού "βόθρου".

Το "θηρίο", που λέγεται λαός, θα πρέπει να στρατοπεδεύσει έξω από τον Άρειο Πάγο για όσο διάστημα κρίνεται η συνταγματικότητα αυτού του δωσιλογικού "Ταμείου" ...Να απειλεί το δικαστικό σώμα με την παρουσία του. Ο Άρειος Πάγος δεν είναι όμοιος με τη Βουλή. Οι δικαστές δεν είναι όμοιοι με τους βουλευτές. Εκεί ο λαός δεν χτυπάει το κεφάλι του στον "τοίχο". Εκεί ο λαός μπορεί να γίνει ο "τοίχος" όπου οι δικαστές θα χτυπάνε τα κεφάλια τους. Εκεί μπορεί να χτυπήσει σαν "χταπόδι" την αμαρτωλή Δικαιοσύνη. Οι δικαστές είναι υπάλληλοί του διορισμένοι και καλοπληρωμένοι και πρέπει να προστατεύσουν τα συμφέροντά του. Δεν είναι ψηφισμένοι, που δεν έχει κανένα νόημα να τους προπηλακίζει.

Απόσπασμα από το άρθρο του Παναγιώτη Τραϊανού :
ΤΑΜΕΙΟ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ  (συνημμένο)

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: