Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Fwd: SKAI.gr: Αναβάθμιση του τυφώνα Αϊρίν στην κατηγορία 2






SKAI.gr: Αναβάθμιση του τυφώνα Αϊρίν στην κατηγορία 2

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Αναβάθμιση του τυφώνα Αϊρίν στην κατηγορία 2

Posted: 24 Aug 2011 12:28 AM PDT

Image Στην κατηγορία 2 αναβαθμίστηκε ο τυφώνας Αϊρίν όπως ανακοινώθηκε από το Εθνικό Κέντρο Τυφώνων των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι άνεμοι πνέουν με ταχύτητα 155 χιλιόμετρα την ώρα.


Προς πώληση λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ στο Αμύνταιο

Posted: 23 Aug 2011 11:47 PM PDT

Image Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα, η κυβέρνηση προτείνει στην Κομισιόν την πώληση δύο ή τριών μονάδων της ΔΕΗ με επικρατέστερες αυτές του σταθμού της στο Αμύνταιο Φλώρινας.


Ο «Ιζνογκούντ» και η αδυσώπητη μάχη των θρόνων

Posted: 23 Aug 2011 11:36 PM PDT

Image Λίγο πολύ, όλοι έχουν συναντήσει κάποιους – ευτυχώς ελάχιστους- επιεικώς υπέρμετρα φιλόδοξους κληρικούς, όλων των βαθμίδων, που «ερωτοτροπούν» με οποιονδήποτε νομίζουν ότι έχει κάποια δυνατότητα επιρροής και αξιοποιούν κάθε πρόσφορο – όχι απαραίτητα «ορθόδοξο»- μέσο για να πετύχουν τον στόχο τους.


Αρπαξαν χρηματοκιβώτιο από νοσοκομείο

Posted: 23 Aug 2011 11:22 PM PDT

Image Δύο νοσοκομεία κατάφεραν να διαρρήξουν άγνωστοι στην Πάτρα. Οι δράστες αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο από το πρώην 409 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ενώ διέρρηξαν και το γραφείο κίνησης στο Νοσοκομείο "Αγιος Ανδρέας"!


«Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω» την Ντιαλό δηλώνει ο Στρος Καν

Posted: 23 Aug 2011 10:41 PM PDT

Image Ένας από τους δικηγόρους του Στρος Καν τόνισε πως η υπόθεση θα καταρρεύσει και στο αστικό δικαστήριο, μετά το ποινικό. «Αν οι δηλώσεις αυτής της γυναίκας δεν θεωρήθηκαν μια φορά αξιόπιστες, δεν θα θεωρηθούν την δεύτερη», δήλωσε χαρακτηριστικά.


Ο ΟΗΕ θα εξετάσει ενδεχόμενα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στη Συρία

Posted: 23 Aug 2011 09:10 PM PDT

Image Αποστολή του ΟΗΕ θα μεταβεί στη Δαμασκό για να εξετάσει το ενδεχόμενο το καθεστώς του Μπασάρ αλ Άσαντ να έχει διαπράξει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Κίνα και Ρωσία οι δύο από τις τέσσερις χώρες που καταψήφισαν την απόφαση.


Μαίνονται οι πυρκαγιές σε Αιτωλοακαρνανία και Ναύπακτο

Posted: 23 Aug 2011 11:14 PM PDT

Image Μαίνονται οι φωτιές στη Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας, στην Αμφιλοχία και στη Γαβρολίμνη Ναυπάκτου.  Αυξημένος ο κίνδυνος να εκδηλωθεί την Τετάρτη πυρκαγιά στην Αττική, τη Στερεά Ελλάδα και νησιά του Αιγαίου.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: