Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Fwd: SKAI.gr: Βύθιση σκάφους παγιδευμένου με εκρηκτικά στον Κόλπο του Άντεν





SKAI.gr: Βύθιση σκάφους παγιδευμένου με εκρηκτικά στον Κόλπο του Άντεν

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Βύθιση σκάφους παγιδευμένου με εκρηκτικά στον Κόλπο του Άντεν

Posted: 28 Aug 2011 01:16 AM PDT

Image Το Πολεμικό Ναυτικό της Υεμένης βύθισε σκάφος παγιδευμένο με εκρηκτικά στο Κόλπο του Άντεν. Ο διοικητής του Πολεμικού Ναυτικού της Υεμένης δήλωσε ότι το ταχύπλοο αγνόησε τα προειδοποιητικά πυρά και επιτάχυνε με κατεύθυνση τα πολεμικά πλοία.


Συρία: Μαρτυρίες για λιποταξίες στον στρατό

Posted: 28 Aug 2011 01:09 AM PDT

Image Συγκρούσεις σε προάστιο της Δαμασκού ανάμεσα στα κυβερνητικά στρατεύματα και σε στρατιώτες που προσχώρησαν στους αντικαθεστωτικούς. Οι συριακές αρχές διαψεύδουν ότι υπάρχουν λιποτάκτες στον στρατό.


Φιλιππίνες: Τουλάχιστον 13 νεκροί από τον τυφώνα Νανμαντόλ

Posted: 28 Aug 2011 12:10 AM PDT

Image Ο τυφώνας Νανμαντόλ προκάλεσε το θάνατο τουλάχιστον 13 ανθρώπων και κατευθύνεται προς την Ταϊβάν. Οι αρχές της Ταϊβάν εξέδωσαν προειδοποίηση για την εκκένωση 3.700 ανθρώπων από τις περιοχές που διαμένουν.


Νέα πρόταση για Μακούν

Posted: 27 Aug 2011 07:57 AM PDT

Image Για νέα προσπάθεια του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον Ζαν Μακούν κάνει λόγο το «Skysports». Όπως αναφέρει το αγγλικό Μέσο, οι ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν ακόμη μία κρούση Άστον Βίλα, προκειμένου να αποκτήσουν τον Καμερουνέζο με τη μορφή δανεισμού αλλά και οψιόν αγοράς.


Kυρώνει το πρόστιμο στη Siemens το υπουργείο Δικαιοσύνης

Posted: 27 Aug 2011 02:31 AM PDT

Image Στην κύρωση απόφασης που προβλέπει την επιβολή προστίμου ύψους 220 εκατ. ευρώ στη Siemens προσανατολίζεται το υπουργείο Δικαιοσύνης. Η Siemens έχει προσφύγει στα δικαστήρια κατά της απόφασης.


Τετ α τετ Βαρθολομαίου - Ερντογάν

Posted: 25 Aug 2011 07:54 PM PDT

Image Ο τούρκος Πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν αποδέχθηκε την πρόσκληση να παρακαθίσει σε δείπνο που παραθέτουν τα μειονοτικά βακούφια. Η παρουσία του θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός.


Εκστρατεία του ΣΚΑΪ για την περιοχή του Ελαιώνα

Posted: 28 Aug 2011 12:01 AM PDT

Image Ο ΣΚΑΪ ξεκινά καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την περιοχή του Ελαιώνα. Ο ιερός χώρος των αρχαίων Ελλήνων, εκεί όπου φύτρωσαν τα δένδρα της ελιάς με τη βοήθεια της θεάς Αθηνάς, σήμερα είναι παραμελημένος, γεμάτος σκουπίδια με συνεχή υποβάθμιση και βιομηχανική εκμετάλλευση.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: