Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Fwd: SKAI.gr: Δυτικώς του Λεβιάθαν




SKAI.gr: Δυτικώς του Λεβιάθαν

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Δυτικώς του Λεβιάθαν

Posted: 28 Aug 2011 10:56 PM PDT

Image Η «ώρα μηδέν», όπου η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε γεωτρήσεις στο «οικόπεδο 12» πλησιάζει...


Νταεγού 3η μέρα – Πρωϊνά αγωνίσματα

Posted: 28 Aug 2011 09:49 PM PDT

Image Με την αισθητή για τα Ελληνικά χρώματα απουσία του Έλληνα πρωταθλητή των 400 μέτρων με εμπόδια Περικλή Ιακωβάκη διεξήχθησαν τα πρωινά αγωνίσματα της τρίτης ημέρας του Νταεγού.


Δημόσιο: Πλαφόν και στις προαγωγές

Posted: 28 Aug 2011 09:22 PM PDT

Image Πλαφόν στον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων που θα μπορούν να προάγονται από ένα βαθμολογικό κλιμάκιο στο επόμενο, βάζει η κυβέρνηση. Στο ανώτατο κλιμάκιο θα φτάνουν μόνο δύο στους δέκα υπαλλήλους , καθώς θα προηγείται αυστηρή αξιολόγηση μεταξύ αυτών που έχουν τις προϋποθέσεις.


Ετοιμοθάνατος ο βομβιστής του Λόκερμπι

Posted: 28 Aug 2011 08:40 PM PDT

Image Σύμφωνα με το CNN που επικαλείται ως πηγή το γιο του βομβιστή, ο Μεγκράχι βρίσκεται σε σπίτι στην Τρίπολη της Λιβύης, όπου έχει σταματήσει να τρώει και, ορισμένες φορές, πέφτει σε κώμα. Ο Αμπντελαμπάσε αλ-Μεγκραχί είχε αποφυλακιστεί το 2009, καθώς είχε διαγνωσθεί ότι έπασχε από καρκίνο του προστάτη και η ασθένεια του ήταν στο τελικό στάδιο.


Ξανανοίγει ο φάκελος «υποκλοπές»

Posted: 28 Aug 2011 07:56 PM PDT

Image Νέα διάσταση ενδέχεται να προσλάβει η «βαλτωμένη» δικαστική έρευνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στα χέρια του εισαγγελέα Εφετών, Δημήτρη Δασούλα, βρίσκονται στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν στην άσκηση ποινικών διώξεων σε βάρος συγκεκριμένων προσώπων για το αδίκημα της διακεκριμένης κατασκοπείας.


Με το δεξί Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα!

Posted: 28 Aug 2011 02:36 PM PDT

Image Με το δεξί ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός την φετινή μάχη της Σούπερ Λίγκας επικρατώντας στην Κέρκυρα με 2-0.Ο ΠΑΟΚ νίκησε με σκορ 1-0 την SKODA Ξάνθη στην καυτή Τούμπα, χάρη σε ασύλληπτο σουτ του Βιεϊρίνια


Λιβύη: Έτοιμος να διαπραγματευτεί ο Καντάφι;

Posted: 28 Aug 2011 03:14 AM PDT

Image Ο εκπρόσωπος του Μουαμάρ Καντάφι δηλώνει ότι ο ηγέτης είναι έτοιμος να διαπραγματευτεί με τους αντικαθεστωτικούς. Οι αντικαθεστωτικοί βρίσκονται 30 χιλιόμετρα από την Σύρτη.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: