Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Fwd: SKAI.gr: Δημόσια απεργία πείνας ξεκινά ο «νέος Γκάντι»






SKAI.gr: Δημόσια απεργία πείνας ξεκινά ο «νέος Γκάντι»

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Δημόσια απεργία πείνας ξεκινά ο «νέος Γκάντι»

Posted: 19 Aug 2011 12:04 AM PDT

Image Ο Άννα Χαζάρε, ο οποίος συνελήφθη αυτή την εβδομάδα, είχε αρνηθεί να βγει από τη φυλακή μέχρι η κυβέρνηση να του επιτρέψει να πραγματοποιήσει δημοσίως την απεργία του με αίτημα να καταστεί αυστηρότερο ένα νομοσχέδιο κατά της διαφθοράς που βρίσκεται υπό εξέταση.


Εικοσιτετράωρη απεργία στις 23 Αυγούστου των εργαζόμενων στον τουρισμό

Posted: 18 Aug 2011 11:47 PM PDT

Image Οι εργαζόμενοι στον τουρισμό ζητούν την παραμονή όλων των ειδικοτήτων του κλάδου στα Βαρέα και Ανθυγιεινά και τη διατήρηση των προϋποθέσεων για το επίδομα ανεργίας των εποχικών υπαλλήλων.


Βέλγιο: Τραγωδία σε ροκ φεστιβάλ

Posted: 18 Aug 2011 10:55 PM PDT

Image Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίσθηκαν όταν σφοδρή καταιγίδα έπληξε την τοποθεσία διεξαγωγής του φεστιβάλ ροκ Pukkelpop, κοντά στο Χάσελτ, στο βόρειο Βέλγιο, με αποτέλεσμα την κατάρρευση των μεταλλικών κατασκευών που είχαν στηθεί στο χώρο.


Στα σκαριά το νέο Blade Runner

Posted: 18 Aug 2011 08:35 PM PDT

Image Τριάντα χρόνια μετά το πρώτο Blade Runner, στο οποίο πρωταγωνιστούσαν ο Χάρισον Φορντ και ο Ρούτγκερ Χάουερ, ο 73χρονος σήμερα βρετανός σκηνοθέτης Ρίντλεϊ Σκοτ ετοιμάζει το νέο Blade Runner. Μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές, αλλά ούτε εάν ο Σκοτ θα δημιουργήσει τη συνέχεια της ιστορικής ταινίας του, ή το prequel.


Βαριά ήττα του ΠΑΟ, βήμα πρόκρισης για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Posted: 18 Aug 2011 08:02 PM PDT

Image Ήττα σοκ για τον Παναθηναϊκό με 3-0 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Αντίθετα ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με 2-0 στην Τούμπα κόντρα στην Καρπάτι. Νίκη και για την ΑΕΚ η οποία, αν και δυσκολεύτηκε κόντρα στη Ντιναμό Τιφλίδας στο ΟΑΚΑ, επικράτησε 1-0.


Ζακ Ντελόρ: Το ευρώ και η Ευρώπη βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού

Posted: 18 Aug 2011 03:18 AM PDT

Image Ο πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζακ Ντελόρ δηλώνει ότι το ευρώ και η Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκονται στο χείλος της καταστροφής, καταγγέλλοντας τη χλιαρή αντίδραση των ευρωπαίων ηγετών...


Στις 29 Αυγούστου οι βάσεις εισαγωγής σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ

Posted: 18 Aug 2011 05:54 AM PDT

Image Τη Δευτέρα 29 Αυγούστου θα ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής στα πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου η υπουργός Παιδείας γνωστοποίησε ότι συνταξιοδοτήθηκαν 6.000 εκπαιδευτικοί και διορίστηκαν 600, ενώ οι αναπληρωτές να είναι μειωμένοι κατά 50%.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: