Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Fwd: SKAI.gr: Η Ρωσία εκτόξευσε ισχυρό τηλεπικοινωνιακό δορυφόρο






SKAI.gr: Η Ρωσία εκτόξευσε ισχυρό τηλεπικοινωνιακό δορυφόρο

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Η Ρωσία εκτόξευσε ισχυρό τηλεπικοινωνιακό δορυφόρο

Posted: 18 Aug 2011 01:41 AM PDT

Image Ο δορυφόρος, βάρους τουλάχιστον πέντε τόνων και διάρκειας ζωής 15 ετών, θα διασφαλίσει τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες και μετάδοση τηλεοπτικών προγραμμάτων στη Ρωσία και τις χώρες της Κοινότητας των Ανεξαρτήτων Χωρών (πρώην σοβιετικές δημοκρατίες εκτός των χωρών της Βαλτικής και της Γεωργίας).


Αρνητικό άνοιγμα στις ευρωπαϊκές αγορές

Posted: 18 Aug 2011 01:13 AM PDT

Image Αρνητικό είναι το κλίμα στα χρηματιστήρια της Ευρώπης, καθώς οι προτάσεις Μέρκελ – Σαρκοζί δεν κατάφεραν να καθησυχάσουν τους επενδυτές.


Εγκαίνια της ιστορικής παλαιοντολογικής συλλογής Σιάτιστας

Posted: 18 Aug 2011 01:04 AM PDT

Image Γνωριμία με τον κόσμο όπως ήταν πριν από τρία εκατομμύρια χρόνια θα έχουν οι επισκέπτες της παλαιοντολογικής συλλογής Σιάτιστας, που εγκαινιάζεται σήμερα το απόγευμα στο Τραμπάντζειο Γυμνάσιο Σιάτιστας.


Αυθαίρετα: Αποδεκτό το αίτημα του ΙΚΑ για απόδοση εισφορών

Posted: 17 Aug 2011 12:47 PM PDT

Image Αποδεκτό έκαναν οι συναρμόδιοι υπουργοί το αίτημα του ΙΚΑ για την απόδοση στο Ίδρυμα του 30 με 40% των εισφορών που θα κατέβαλαν όσοι έχουν αυθαίρετο, εάν εξέδιδαν νόμιμη οικοδομική άδεια.


Αντικαταστάθηκε ο ΓΓ του υπουργείου Υποδομών Χ. Τσιόκας

Posted: 17 Aug 2011 09:27 AM PDT

Image Αφορμή στάθηκαν οι αναρτήσεις του γενικού γραμματέα στο Twitter, οι οποίες ελήφθησαν ως επικριτικές για τον υπουργό. Κύκλοι του ΓΓ δηλώνουν άγνοια, καθώς όπως τονίζουν, ο κ. Τσιόκας βρίσκεται σε διακοπές.


Απόφαση δημοτικού συμβουλίου Γλυφάδας για το κοιμητήριο

Posted: 17 Aug 2011 09:05 AM PDT

Image Τη διακοπή λειτουργίας του νόμιμου κοιμητηρίου ζήτησε με ομόφωνο ψήφισμα το δημοτικό συμβούλιο Γλυφάδας κατά την έκτακτη συνεδρίασή του. Ταυτόχρονα ζήτησε από τα συναρμόδια υπουργεία τη χωροθέτηση του νέου που έχει ανεγερθεί στους πρόποδες του Υμηττού, σε αναδασωτέα περιοχή. Έως τότε βέβαια, παραμένει το ερώτημα που θα ταφούν οι νεκροί.


«Μπα» ή Buckler!

Posted: 01 Aug 2011 08:46 AM PDT

Image Στην απόλαυση της μπίρας δεν χρειάζεται να πείτε «μπα» αλλά Buckler! Η Buckler είναι η μπίρα χωρίς αλκοόλ, με την πιο απολαυστική γεύση που πίνεται σε κάθε στιγμή. Πλούσια, γεμάτη, ισορροπημένη, με γεύση που ξεκινά και τελειώνει στο λυκίσκο, η Buckler είναι η πιο διάσημη μπίρα χωρίς αλκοόλ στον κόσμο!


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: