Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Fwd: SKAI.gr: Λιβύη: Προσχώρηση του πρώην πρωθυπουργού στους εξεγερμένους






SKAI.gr: Λιβύη: Προσχώρηση του πρώην πρωθυπουργού στους εξεγερμένους

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Λιβύη: Προσχώρηση του πρώην πρωθυπουργού στους εξεγερμένους

Posted: 20 Aug 2011 12:44 AM PDT

Image Ο Αμπντελσαλάμ Τζάλουντ, πρώην σύντροφος του συνταγματάρχη Μουάμαρ Καντάφι και επί σειρά ετών θεωρούμενος ως ο δεύτερος τη τάξει στο λιβυκό καθεστώς, προτού πέσει σε δυσμένεια στην διάρκεια της δεκαετίας του 1990, εγκατέλειψε χθες Παρασκευή την Τρίπολη και προσχώρησε στις δυνάμεις των εξεγερμένων, ανέφεραν συγκλίνουσες πηγές.


S&P: Υποβάθμισε το χρέος της Βενεζουέλας μια βαθμίδα

Posted: 19 Aug 2011 11:47 PM PDT

Image Στην υποβάθμιση του αξιόχρεου χρέους της Βενεζουέλας προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης Standard & Poor's. Σε ανακοινωθέν του, ο οίκος ανέφερε ότι μείωσε από BB- σε B+ το αξιόχρεο της χώρας, προσθέτοντας ότι η προοπτική είναι "σταθερή". Ο S&P ανέφερε ότι η απόφαση αυτή αντανακλά την αλλαγή της μεθόδου με την οποία αποτιμά τον "πολιτικό κίνδυνο" στις αξιολογήσεις του για τα κράτη, και ο οποίος αποτελεί "μια πιστωτική αδυναμία για τη Βενεζουέλα".


Τερματίζει την διετή εκεχειρία με το Ισραήλ η Χαμάς

Posted: 19 Aug 2011 11:39 PM PDT

Image Το μήνυμα μεταδόθηκε από ραδιοφωνικό σταθμό της Χαμάς μετά τις συνεχείς αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ στη Γάζα επί δύο ημέρες σε αντίποινα για τις εκτοξεύσεις ρουκετών από τη Λωρίδα και τις επιθέσεις στην πόλη Εϊλάτ την Πέμπτη οι οποίες στοίχισαν τη ζωή σε οκτώ Ισραηλινούς.


Γάζα: Στους 11 οι νεκροί Παλαιστίνιοι από τις ισραηλινές επιδρομές

Posted: 19 Aug 2011 11:19 PM PDT

Image Δύο ακόμη Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σε νέα αεροπορική επιδρομή του ισραηλινού στρατού στο κέντρο της Λωρίδας τη Γάζας, σύμφωνα με παλαιστινιακή ιατρική πηγή, την ώρα που ο αιγύπτιος πρωθυπουργός Εσάμ Σάραφ καταγγέλει τις επιθέσεις που κόστισαν τη ζωή σε τρεις αιγύπτιους συνοριοφύλακες στη μεθόριο με το Ισραήλ.


Ορατός ο κίνδυνος για το κλείσιμο της Ναυπηγοεπισκευαστικής βιομηχανίας

Posted: 19 Aug 2011 01:00 PM PDT

Image Ορατός είναι ο κίνδυνος να κλείσει η Ναυπηγοεπισκευαστική βιομηχανία της χώρας χάνοντας την εργασία τους 2.500 άτομα καθώς η κυβέρνηση δεν προχώρησε στην τροποποίηση της συμφωνίας που είχε κάνει με την Κομισιόν το 2010, (όρος για να συνεχίσει τη δραστηριότητα του ο Λιβανέζος επενδύτης της Κατάρ σαφα στον Σκαραμαγκά).


Κουκουλόπουλος: Τριτοκοσμική η εικόνα της διαχείρισης απορριμμάτων

Posted: 19 Aug 2011 12:13 PM PDT

Image Η εικόνα της χώρας στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων είναι τριτοκοσμική. Τα απορρίμματα είναι μια διαρκής απειλή δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος.


Μείωση στις πωλήσεις αυτοκινήτων κατά 2/3 την τελευταία τριετία

Posted: 19 Aug 2011 09:03 AM PDT

Image Κατά δύο τρίτα έχουν μειωθεί οι πωλήσεις στην αγορά αυτοκινήτου την τελευταία τριετία σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, Δημήτρη Πάτσιο. Ο κ. Πάτσιος ανέφερε μέσω του ΣΚΑΪ ότι από το 2000 έως το 2008 κατά μέσο όρο πωλούνταν 260 με 270 χιλιάδες αυτοκίνητα το χρόνο.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: