Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Fwd: SKAI.gr: Ριζικές αλλαγές στη φορολογία σχεδιάζει η κυβέρνηση


SKAI.gr: Ριζικές αλλαγές στη φορολογία σχεδιάζει η κυβέρνηση

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Ριζικές αλλαγές στη φορολογία σχεδιάζει η κυβέρνηση

Posted: 21 Aug 2011 01:11 AM PDT

Image Σε ριζικές αλλαγές στη φορολογία προσανατολίζεται το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης. Στο νέο σχέδιο που επεξεργάζεται περιλαμβάνονται μέτρα κατά της φοροδιαφυγής και περαιτέρω περικοπές στις φοροαπαλλαγές νομικών και φυσικών προσώπων.


Υπ. Οικονομικών: Συρρικνώνονται τελωνεία και εφορίες

Posted: 21 Aug 2011 12:42 AM PDT

Image Στη συρρίκνωση των τελωνείων της χώρας προχωρά από τη Δευτέρα το υπουργείο Οικονομικών, στο πλαίσιο της μείωσης των λειτουργικών δαπανών και ενόψει του ελέγχου της τρόικας. Συγκεκριμένα συγχωνεύονται 14 τελωνειακές υπηρεσίες και 50 υποδιευθύνσεις. Η κυβέρνηση θα προχωρήσει και στη μείωση των εφοριών από τριακόσιες που είναι σε όλη τη χώρα σε 30 μέχρι τα τέλη του 2012.



Μεσανατολικό: Το κουαρτέτο προειδοποιεί για κλιμάκωση της βίας

Posted: 20 Aug 2011 11:49 PM PDT

Image Την ανησυχία του για την έκρυθμη κατάσταση στη Γάζα εξέφρασε το Κουαρτέτο. ΟΗΕ, ΕΕ, ΗΠΑ και Ρωσία καταδίκασαν τις επιθέσεις εναντίον του ισραηλινού εδάφους, την Πέμπτη, χαρακτηρίζοντάς τις ως "θρασύδειλες ενέργειες προμελετημένης τρομοκρατίας". Σύμφωνα με παλαιστινιακές πηγές, τουλάχιστον 15 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 45 τραυματίσθηκαν, στις αεροπορικές επιθέσεις εναντίον της Γάζας που άρχισαν αργά την Πέμπτη, ύστερα από μια σειρά επιθέσεων στο νότιο Ισραήλ κατά τις οποίες σκοτώθηκαν οχτώ Ισραηλινοί και 31 τραυματίσθηκαν.


ΗΠΑ: Η υπόθεση Στρος Καν ίσως τεθεί στο αρχείο λεει ο δικηγόρος της καμαριέρας

Posted: 20 Aug 2011 11:39 PM PDT

Image Το ενδεχόμενο η υπόθεση «Στρος Καν» να τεθεί στο αρχείο, εξέφρασε ο δικηγόρος της καμαριέρας που κατηγορεί τον πρώην Γενικό διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, για απόπειρα βιασμού, μετά τον προγραμματισμό μιας νέας συνάντησης ανάμεσα στην κατηγορούσα αρχή και την πελάτισσά του για τη Δευτέρα, σύμφωνα με την εφημερίδα Times, δήλωσε πώς η υπόθεση «Στρος Κάν» ίσως τεθεί στο αρχείο.


Λιβύη: Κερδίζουν έδαφος οι εξεγερμένοι

Posted: 20 Aug 2011 06:36 AM PDT

Image Οι λίβυοι εξεγερμένοι ανακοίνωσαν σημαντικές επιτυχίες, με την κατάληψη των πόλεων Ζλιτάν και Ζαουίγια, που τους φέρνει πιο κοντά στην Τρίπολη, και με την αποσκίρτηση του Αμπντελσαλάμ Τζαλούντ, του πρώην δεύτερου στην ιεραρχία του καθεστώτος, ο οποίος προσχώρησε στις δυνάμεις των εξεγερμένων. Την περασμένη νύκτα (Παρασκευή προς Σάββατο), ο συνταγματάρχης Άχμεντ Όμαρ Μπάνι, στρατιωτικός εκπρόσωπος των εξεγερμένων, ανακοίνωσε πως ο Τζαλούντ «εγκατέλειψε την Τρίπολη και προσχώρησε στην εξέγερση».


Ανοιχτό το ενδεχόμενο υποβιβασμού Ολυμπιακού Βόλου - Καβάλας

Posted: 20 Aug 2011 05:14 AM PDT

Image Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο υποβιβασμού του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας παρά το γεγονός πως η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έχει τιμωρήσει τις δύο ομάδες με αφαίρεση βαθμών. Σύμφωνα με το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ το γεγονός ότι δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη το σκεπτικό της απόφασης της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων δίνει το δικαίωμα σε όποιον θεωρεί πως θίγεται από αυτή, να την προσβάλλει.


Νορβηγία: Επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος για τους διασωθέντες

Posted: 20 Aug 2011 03:04 AM PDT

Image Πολλές εκατοντάδες διασωθέντες από το φονικό στην Ουτόγια πρόκειται να επιστρέψουν σήμερα Σάββατο για πρώτη φορά από την τραγωδία στο μικρό νορβηγικό νησί όπου 69 άνθρωποι βρήκαν το θάνατο στις 22 Ιουλίου. Σύμφωνα με τη νορβηγική υπηρεσία πολιτικής ασφάλειας που οργανώνει την επίσκεψη, 750 άνθρωποι, συνοδευόμενοι από τους οικείους τους, εμφανίσθηκαν για να μεταβούν στο νησί Ουτόγια, όπου ο εξτρεμιστής Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ άνοιξε πυρ πριν από ένα μήνα σκοτώνοντας αδιακρίτως, κυρίως εφήβους.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: