Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Fwd: SKAI.gr: Σύντομα η υπογραφή των συμβάσεων με Siemens για τη λειτουργία των νέων σταθμών του μετρό






SKAI.gr: Σύντομα η υπογραφή των συμβάσεων με Siemens για τη λειτουργία των νέων σταθμών του μετρό

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Σύντομα η υπογραφή των συμβάσεων με Siemens για τη λειτουργία των νέων σταθμών του μετρό

Posted: 30 Aug 2011 01:03 AM PDT

Image Μόνο τα έργα τηλεδιοίκησης και αυτοματισμού απομένουν για λειτουργία των σταθμών του Μετρό σε νότια προάστια και Χαϊδάρι, δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Μεταφορών, Γιάννης Μαγκριώτης. Όπως εξήγησε ο κ. Μαγκριώτης, οι συμβάσεις με τη γερμανική εταιρία επανελέγχονται και θα υπογραφούν σύντομα από την Αττικό Μετρό, προκειμένου να τεθούν σε δημόσια διαβούλευση.


Σπουδαία επιτυχία του Δημήτρη Χονδροκούκη

Posted: 29 Aug 2011 11:44 PM PDT

Image «Αέρας» αποδείχτηκε ο μόλις 23χρόνος Δημήτρης Χονδροκούκης αφού πέρασε με άνεση και στην πρώτη προσπάθεια όλα τα ύψη 2.16-2.21- 2.25-2.28 και 2.31 και πέρασε ως πρώτος από τους δεκατρείς αθλητές του άλματος εις ύψος στον μεθαυριανό τελικό.


Ιαπωνία: Εξελέγη πρωθυπουργός ο πρώην υπουργός Οικονομικών

Posted: 29 Aug 2011 10:22 PM PDT

Image Ο 54χρονος Νόντα απέσπασε 308 ψήφους σε σύνολο 475 στη Βουλή των Αντιπροσώπων, την οποία ελέγχει το κυβερνών Δημοκρατικό Κόμμα της Ιαπωνίας. Ο Νόντα, μέχρι πρότινος υπουργός Οικονομικών, είναι ο έκτος πρωθυπουργός που αναλαμβάνει μέσα σε πέντε χρόνια.


Μεγάλες καταστροφές στο Βερμόντ από το πέρασμα του «Αϊρίν»

Posted: 29 Aug 2011 09:06 PM PDT

Image Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, 33 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε δέκα πολιτείες εξαιτίας της καταιγίδας. Στο Βερμόντ, μικρή πολιτεία με 600.000 κατοίκους στα σύνορα με τον Καναδά, οι ζημιές είναι μεγάλες: γέφυρες κατάρρευσαν, δρόμοι έκλεισαν από τις πλημμύρες, πολλά χωριά είναι αποκλεισμένα και 30.000 κάτοικοι της πολιτείας δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα.


«Πέρασμα» Καντάφι μέσω Αλγερίας σε τρίτη χώρα

Posted: 29 Aug 2011 08:13 PM PDT

Image Σύμφωνα με τον Λίβυο κυβερνητικό εκπρόσωπο, Μαχμούντ Κχαμάμ, η Αλγερία ενημέρωσε «πως ήδη μία τρίτη χώρα έχει δεχθεί, για λόγους ανθρωπιστικούς, να προσφέρει καταφύγιο στα μέλη της οικογένειας Καντάφι, αλλά δεν μπορεί να πει ποιά είναι αυτή η χώρα».


Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ οπαδών στα Πετράλωνα - Τρεις τραυματίες

Posted: 29 Aug 2011 09:37 PM PDT

Image Τρεις τραυματίες, οι δύο με σοβαρά τραύματα, από συμπλοκή οπαδών του Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού τη Δευτέρα το βράδυ. Τα επεισόδια σημειώθηκαν σε γραφεία του φιλάθλων του Παναθηναϊκού στα Πετράλωνα. Έχουν γίνει τρεις προσαγωγές για το περιστατικό.


Ενεργοποιείται η απόφαση για εισφορά αλληλεγγύης, μειώσεις επιδομάτων στο Δημόσιο

Posted: 29 Aug 2011 09:23 AM PDT

Image Eνεργοποιείται, με απόφαση του αναπληρωτή YΠΟΙΚ Φ. Σαχινίδη, η παρακράτηση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης ύψους 2% στο σύνολο των τακτικών και πρόσθετων αμοιβών και αποζημιώσεων των δημοσίων υπαλλήλων, ενώ παράλληλα επιμερίζεται έως το τέλος του έτους η αναδρομική παρακράτηση της εισφοράς από την 1/1/2011.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: