Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Fwd: SKAI.gr: Επιστροφή του ισραηλινού στρατού στη χερσόνησο του Σινά






SKAI.gr: Επιστροφή του ισραηλινού στρατού στη χερσόνησο του Σινά

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Επιστροφή του ισραηλινού στρατού στη χερσόνησο του Σινά

Posted: 15 Aug 2011 12:06 AM PDT

Image Μια δύναμη 1.000 στρατιωτών θα σταλεί στη χερσόνησο του Σινά προκειμένου να διασφαλιστεί η ηρεμία και η τάξη στην ευρύτερη περιοχή δήλωσε ο πρωθυπουργός της χώρας, ύστερα από αίτημα του Καΐρου.


Εντοπίστηκε αλιευτικό σκάφος με 67 λαθρομετανάστες

Posted: 14 Aug 2011 11:55 PM PDT

Image Εντοπίστηκε, από πλωτό περιπολικό του λιμενικού, σε απόσταση 1 ναυτικού μιλίου ανοικτά της Παλαιοχώρας, ένα αλιευτικό σκάφος με εξήντα επτά παράνομους μετανάστες.


Ευρωομόλογα στο βάθος του τούνελ;

Posted: 14 Aug 2011 11:05 AM PDT

Image Ακόμη και οικονομολόγοι εχθρικοί στην ιδέα του ευρωομόλογου συμφωνούν ότι θα ήταν η μόνη διέξοδος από την κρίση. Αλλά και η γερμανική κυβέρνηση οδηγείται σε αυτό το συμπέρασμα - ανεπίσημα βέβαια.


Αναβλήθηκε για τον Σεπτέμβριο η δίκη του πρώην υπ. Εσωτερικών της Αιγύπτου

Posted: 14 Aug 2011 11:02 AM PDT

Image Αναβλήθηκε για τις 5 Σεπτεμβρίου, ύστερα από μια ταραχώδη ακροαματική διαδικασία, η δίκη του πρώην υπουργού Εσωτερικών της Αιγύπτου Χαμπίμπ ελ-Αντλι και έξι εκ των συνεργατών του. Αν κριθεί ένοχος κινδυνεύει με την ποινή του θανάτου.


Προτεραιότητα η ενίσχυση της απασχόλησης

Posted: 14 Aug 2011 10:40 AM PDT

Image Στην εφαρμογή πολιτικών για την ενίσχυση της απασχόλησης, θα ρίξει το βάρος από τις αρχές Σεπτεμβρίου, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, καθώς εκφράζονται φόβοι για περαιτέρω αύξηση της ανεργίας. Το κόστος του προγράμματος έχει προϋπολογισθεί από 2,7 έως 3,9 δισ. ευρώ, ενώ εκτιμάται πως θα ωφεληθούν τουλάχιστον 600.000 άτομα.


Η «Εκδίκηση» στην 3η Διεθνή Συνάντηση Αρχαίου Δράματος Σικυώνας

Posted: 14 Aug 2011 10:11 AM PDT

Image Με θέμα την «Εκδίκηση» πραγματοποιείται η 3η Διεθνής Συνάντηση Αρχαίου Δράματος από 24 έως 28 Αυγούστου στη Σικυώνα (Κιάτο), υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Θεόδωρου Τερζόπουλου, σε συνεργασία του Δήμου Σικυωνίων και του Θεάτρου Άττις.


Ρομπέι: Αποφασιστικής σημασίας τα μέτρα της Ρώμης

Posted: 14 Aug 2011 02:32 AM PDT

Image Ικανοποίηση του προέδρου της ΕΕ για τα μέτρα λιτότητας που έλαβε η κυβέρνηση Μπερλουσκόνι. «Υπογράμμισα ότι τα μέτρα αυτά είναι αποφασιστικής σημασίας όχι μόνο για την Ιταλία, αλλά για την ευρωζώνη στο σύνολό της», τόνισε ο Βαν Ρομπέι, χαρακτηρίζοντάς τα «κατάλληλα και αυστηρά».


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: