Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Fwd: SKAI.gr: Στο Μουσείο Αρχαίας Κορίνθου επέστρεψαν οι δύο Κούροι






SKAI.gr: Στο Μουσείο Αρχαίας Κορίνθου επέστρεψαν οι δύο Κούροι

Link to ΣΚΑΪ - Πολιτισμός

Στο Μουσείο Αρχαίας Κορίνθου επέστρεψαν οι δύο Κούροι

Posted: 16 Aug 2011 10:41 AM PDT

Image Στο σημείο εύρεσής τους και μετά από σωστική ανασκαφή όπου εντοπίστηκε εκτεταμένο νεκροταφείο που χρονολογείται στον 6ο , 5ο και 4ο π.Χ. αιώνα, ήλθαν στο φως μέλη των αγαλμάτων και έτσι η Αρχαιολογική Υπηρεσία κατόρθωσε να αποκαταστήσει σε μεγάλο βαθμό τη βλάβη που προκάλεσε η λαθρανασκαφή.


Οι Green Day αποτίουν φόρο τιμής στην Amy Winehouse, ακούστε το τραγούδι εδώ

Posted: 16 Aug 2011 06:41 AM PDT

Image Οι Green Day εμφανίστηκαν την περασμενη εβδομάδα σε ένα μικρό μπαρ στην Κόστα Μέσα της Καλιφόρνια των Η.Π.Α. όπου παρουσίασαν για πρώτη φορά 15 νέα τραγούδια. Ένα από αυτά τα τραγούδια έχει τον τίτλο "Amy" και φαίνεται πως είναι φόρος τιμής στην Amy Winehouse, την δημοφιλή τραγουδίστρια που απεβίωσε πρόσφατα στα 27 της χρόνια.


Οι Pulp live στο Terra Vibe Park

Posted: 16 Aug 2011 05:07 AM PDT

Image Μετά από οκτώ χρόνια μουσικής απραξίας, ένα από τα πιο αγαπημένα αγγλικά συγκροτήματα, οι Pulp, επιστρέφει στην Αθήνα για μία και μοναδική συναυλία, στο Terra Vibe Park, το Σάββατο 20 Αυγούστου.


Δίσκο βγάζει ο εκκεντρικός σκηνοθέτης David Lynch

Posted: 16 Aug 2011 02:39 AM PDT

Image O σκηνοθέτης David Lynch, γνωστός από τις ταινίες "Eraserhead", "Elephant Man", "Wild at Heart", "Mulholland Drive" και "Inland Empire", καθώς και την τηλεοπτική σειρά "Twin Peaks", κυκλοφορεί σε λίγους μήνες τον πρώτο του προσωπικό του δίσκο με τίτλο "Crazy Clown Time".


Ισραήλ: Ανακαλύφθηκε μαρμάρινο άγαλμα του Ηρακλή

Posted: 16 Aug 2011 02:21 AM PDT

Image Ένα μαρμάρινο άγαλμα του Ηρακλή, του ημίθεου της ελληνικής και της ρωμαϊκής μυθολογίας, που χρονολογείται στο 2ο αιώνα της χριστιανικής εποχής, ανακαλύφθηκε πρόσφατα στο Ισραήλ, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της ισραηλινής Αρχής Αρχαιοτήτων.


To καστ του Μεγάλου Λεμπόφσκι ξανά μαζί, ζωντανά στο Διαδίκτυο!

Posted: 16 Aug 2011 01:38 AM PDT

Image Με αφορμή την κυκλοφορία σε Blu-ray του "Μεγάλου Λεμπόφσκι" των αδελφών Κοέν, οι πέντε βασικοί πρωταγωνιστές της δημοφιλούς καλτ ταινίας θα συγκεντρωθούν για πρώτη φορά μαζί, 13 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία της στα σινεμά. Οι Jeff Bridges, John Goodman, Steve Buscemi, Julianne Moore και John Turturro  θα βρεθούν όλοι μαζί στο Hammerstein Ballroom της Νέας Υόρκης


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Πολιτισμός
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: