Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Fwd: SKAI.gr: Ηλεκτρονική βάση δεδομένων για την πάταξη του φαινομένου των ανασφάλιστων ΙΧ





SKAI.gr: Ηλεκτρονική βάση δεδομένων για την πάταξη του φαινομένου των ανασφάλιστων ΙΧ

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Ηλεκτρονική βάση δεδομένων για την πάταξη του φαινομένου των ανασφάλιστων ΙΧ

Posted: 22 Aug 2011 12:58 AM PDT

Image «Πρωταθλήτρια» μεταξύ των χωρών της ΕΕ ως προς τον αριθμό των ανασφάλιστων οχημάτων είναι η Ελλάδα, με ποσοστό 15% και ακολουθεί η Αγγλία με ποσοστό 6%. Μηδενικός είναι οι αριθμός ανασφάλιστων οχημάτων σε Αυστρία και Γερμανία.


Ρέκβιεμ για τον Καντάφι

Posted: 22 Aug 2011 12:19 AM PDT

Image Ετσι καθώς οι αντικαθεστωτικές δυνάμεις σφυροκοπούν την Τρίπολη, μοιάζει να γράφεται το τέλος της αμφιλεγόμενης προσωπικότητας του Μουαμάρ Καντάφι , που ξεκίνησε από επαναστάτης για να γίνει μακελάρης.


Άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στο αεροδρόμιο των Σκοπίων

Posted: 21 Aug 2011 11:31 PM PDT

Image Άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου, ύψους 1,5 μέτρου, τοποθετήθηκε στο νέο κτίριο του αεροδρομίου των Σκοπίων, το οποίο από τα τέλη του 2006 έχει μετονομαστεί σε αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος». «Το υπουργείο Μεταφορών επέλεξε και ενέκρινε το νέο άγαλμα, το οποίο είναι το δώρο της εταιρείας μας για το νέο αεροδρόμιο», δήλωσε ο επικεφαλής της τουρκικής εταιρείας TAV στην ΠΓΔΜ, η οποία διαχειρίζεται, από πέρυσι, το αεροδρόμιο των Σκοπίων.


Αισιόδοξοι οι συνήγοροι του Στρος - Καν

Posted: 21 Aug 2011 09:20 PM PDT

Image Μιλώντας στην εφημερίδα Le Parisien ο Ουίλιαμ Τέιλορ, ένας από τους συνηγόρους του Ντομινίκ Στρος – Καν, ανέφερε ότι η ιατρική έκθεση που κάνει λόγο για βιασμό δεν αποδεικνύει πως η Ναφισάτου Ντιαλό τραυματίστηκε στην διάρκεια της σεξουαλικής επίθεσης για την οποία κατηγορούν τον Στρος-Καν.


Άσαντ: Θα αντιμετωπίσουμε την κατάσταση

Posted: 21 Aug 2011 08:11 PM PDT

Image Ο Σύρος πρόεδρος δήλωσε ότι οι ταραχές που μαστίζουν τη Συρία έχουν αποκτήσει έναν πιο μαχητικό χαρακτήρα τις τελευταίες εβδομάδες, εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι μπορούν να τεθούν υπό έλεγχο και χαρακτήρισε «άνευ αξίας» τα αιτήματα των δυτικών για την αποχώρησή του από την εξουσία.


Με άγριες διαθέσεις έρχονται οι δανειστές στην Αθήνα

Posted: 21 Aug 2011 09:57 AM PDT

Image Αποφασισμένη η τρόικα να μη δεχθεί χαλάρωση των στόχων που ζητά επιμόνως η ελληνική κυβέρνηση υπό το βάρος της παρατεταμένης ύφεσης. Επιστολή Βενιζέλου σε ευρωπαίους αξιωματούχους και ομολόγους του, με την οποία ζητά την εφαρμογή της συμφωνίας για τη νέα βοήθεια προς την Ελλάδα. Σε ετοιμότητα η ΤτΕ.


Νέα νίκη της Εθνικής μπάσκετ

Posted: 21 Aug 2011 07:39 AM PDT

Image Με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες ολοκλήρωσε η εθνική ομάδα μπάσκετ την παρουσία της στο τουρνουά του Μπάμπεργκ, καθώς την Κυριακή το συγκρότημα του Ηλία Ζούρου ξεπέρασε άνετα το εμπόδιο του Βελγίου επικρατώντας 70-61.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: