Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Fwd: SKAI.gr: ΗΠΑ: Τέσσερις νεκροί σε συναυλία κάντρι (ΒΙΝΤΕΟ)





SKAI.gr: ΗΠΑ: Τέσσερις νεκροί σε συναυλία κάντρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

ΗΠΑ: Τέσσερις νεκροί σε συναυλία κάντρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Posted: 13 Aug 2011 11:21 PM PDT

Image Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον 40 τραυματίσθηκαν όταν λόγω του ισχυρού ανέμου κατέρρευσε σκηνή σε υπαίθριο συναυλιακό χώρο στην Ιντιανάπολις των ΗΠΑ. Εκφράζονται φόβοι ότι θα αυξηθεί ο απολογισμός των θυμάτων.


Σεισμός 4,5 Ρίχτερ βορειοδυτικά της Καλαμάτας

Posted: 13 Aug 2011 07:19 PM PDT

Image Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 04.05  τα ξημερώματα, βορειοδυτικά της Καλαμάτας. Ο σεισμός ήταν επιφανειακός καθως ειχε εστιακό βάθος 12 χλμ.


Πολλά υποσχόμενη εμφάνιση η Εθνική(87-62 την Βοσνία)

Posted: 13 Aug 2011 11:27 AM PDT

Image Αν το φιλικό με τη Βοσνία ήταν εκτός των άλλων ένα τεστ για την πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, η Εθνική το πέρασε με άριστα. Η ομάδα του Ηλία Ζούρου συνέτριψε με 87-62 την πρώτη κατά σειρά της αντίπαλο στην ερχόμενη διοργάνωση (31/8) κάνοντας μία ακόμη πολλά υποσχόμενη εμφάνιση.


Προς κατάργηση ο φόρος πολυτελείας

Posted: 13 Aug 2011 11:04 AM PDT

Image Το ενδεχόμενο να καταργήσει το φόρο πολυτελείας και να μειώσει τη φορολογία των ακινήτων εξετάζει η κυβέρνηση, προκειμένου να τονώσει την αγορά και ως εκ τούτου την ανάπτυξη και τα δημόσια έσοδα, ενώ η αύξηση των συγκεκριμένων φόρων δεν έφερε την προσδοκώμενη αύξηση εσόδων.


Η κυβέρνηση αναμένεται να ζητήσει παράταση για το ενιαίο μισθολόγιο

Posted: 13 Aug 2011 10:03 AM PDT

Image Νέα παράταση για την ολοκλήρωση του ενιαίου μισθολογίου στο Δημόσιο αναμένεται να ζητήσει από την τρόικα η κυβέρνηση. Στόχος, να ενταχθούν στο ενιαίο μισθολόγιο περισσότερες κατηγορίες υπαλλήλων. Εφόσον το αίτημα της κυβέρνησης γίνει αποδεκτό, τότε η ενσωμάτωση των μισθολογίων δικαστών, γιατρών, αστυνομικών και πανεπιστημιακών θα μετατεθεί για αργότερα.


Βρετανία: Υπέρ της δημοσιονομικής ένωσης στην Ευρωζώνη

Posted: 13 Aug 2011 07:37 AM PDT

Image Υπέρ της δημοσιονομικής ένωσης στην Ευρωζώνη για να αντιμετωπίσει την κρίση, η οποία έχει υπονομεύσει την αξία του κοινού της νομίσματος, τάχθηκε ο βρετανός υπουργός Οικονομικών Τζορτζ Όσμπορν. «Ένα ασταθές ευρώ είναι πολύ κακό για εμάς», επεσήμανε.


Στο μικροσκόπιο ενισχύσεις που δόθηκαν σε ΜΜΕ

Posted: 13 Aug 2011 06:13 AM PDT

Image Εκατοντάδες επιχειρήσεις από δύο τουλάχιστον πυρόπληκτους νομούς του 2007 ζητούν να ενταχθούν σε καθεστώς εγγύησης δανείων από το Δημόσιο. Ωστόσο, πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι επιχειρήσεις που βρίσκονται σε καθεστώς πτώχευσης μεταφέρουν περιουσιακά στοιχεία σε επιχειρήσεις συγγενικών προσώπων.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: