Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Fwd: NewsLetter 62





artmag logo
  62


Cover Theme
Παρνασσός 2011-2012: Όαση ποιοτικής και προσιτής ψυχαγωγίας για όλες τις ηλικίες!
Τα τελευταία τρία χρόνια δημιούργησε αρκετό "θόρυβο" γύρω από τις μουσικές δράσεις του, ο ιστορικός "Παρνασσός", ο χώρος που εδώ και 146 χρόνια δραστηριοποιείται πολιτιστικά, κοινωνικά και επιστημονικά στην καρδιά της Αθήνας. Για τη σεζόν 2011-2012 το μουσικό του πρόγραμμα παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον - λόγω της ποικιλομορφίας του - και είναι σίγουρο ότι θα κερδίσει μια θέση στην ατζέντα μας.

περισσότερα >>
Αρθρογραφία Συνεντεύξεις Αφιερώματα
ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑ: Το βιβλίο και ο υπολογιστής
ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑ: Πώς η μουσική έγινε βιομηχανία
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ: Blitz: Οι μόνες ιδέες οι οποίες οφείλουν να υπάρξουν στο μέλλον είναι οι ριζοσπαστικές ιδέες.
ΦΟΡΕΙΣ: Λόλα Νικολάου: Γκαλερί ετών 18
ΚΙΝΗΜΑΤΑ: Η Σχολή του Μoνάχου
ΠΡΟΣΩΠΑ: Γιάν βαν Άυκ - Jan van Eyck
TED ( Ομιλίες )
TED: Σάιμον Σίνεκ: Πώς σπουδαίοι ηγέτες εμπνέουν για δράση
Προτάσεις
ΘΕΑΤΡΟ: Grigorovich Ballet theatre of Russia - «Σπάρτακος» και «Λίμνη των Κύκνων»
Γιούρι Γκριγκορόβιτς, o σπουδαιότερος εν ζωή ρώσος χορογράφος και για 30 χρόνια καλλιτεχνικός διευθυντής των Μπολσόι, έρχεται στην Ελλάδα με 70 συντελεστές και παρουσιάζει την ιστορική χορογραφία του για τον δούλο μονομάχο «Σπάρτακο» που κατάφερε να αντισταθεί σε ολόκληρη την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία αλλά και την τρυφερή διασκευή του για τη μοναδική «Λίμνη των Κύκνων». στο Θέατρο Badminton. Οι παραστάσεις θα δοθούν στην Αθήνα με την καθοδήγηση και την παρουσία του ίδιου του Γιούρι Γκριγκορόβιτς.
ΘΕΑΤΡΟ: «De Profundis» του Oscar Wilde
O Πολυχώρος Πολιτισμού «διέλευσις» παρουσιάζει από το Σάββατο 1η Οκτωβρίου, το θεατρικό αναλόγιο DE PROFUNDIS, που περιλαμβάνει αποσπάσματα από το έργο που έγραψε ο Όσκαρ Ουάιλντ στις φυλακές του Ρήντινγκ
ΘΕΑΤΡΟ: «Δούλες» του Ζαν Ζενέ
Στην Κεντρική Σκηνή του Νέου Ελληνικού Θεάτρου Γιώργου Αρμένη θα παρουσιαστεί από την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου το έργο του Ζαν Ζενέ, «ΔΟΥΛΕΣ», σε μετάφραση Ερρίκου Μπελιέ και σκηνοθεσία Έφης Μουρίκη. Τις ηρωίδες του έργου ερμηνεύουν οι: Κατερίνα Παπουτσάκη, Έφη Μουρίκη, Μάρα Μοτάκη. Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων ο Αντώνης Κοκολάκης
ΘΕΑΤΡΟ: «Ο Παντελής και το δαxτυλίδι»
Ο Πολυχώρος Πολιτισμού «διέλευσις» και η θεατρική ομάδα «Κόκκινη Σβούρα» παρουσιάζουν από το Σάββατο 1η Οκτωβρίου, και κάθε Σάββατο και Κυριακή, την παιδική παράσταση, «Ο Παντελής και το δαχτυλίδι» της Κατερίνας Παλαιοθοδώρου. Κάθε Σάββατο και Κυριακή μέχρι την Κυριακή 6 Νοεμβρίου. Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων ο Αντώνης Κοκολάκης
ΘΕΑΤΡΟ: «Μοναξιά στην άγρια δύση»
Στην Κεντρική Σκηνή του Νέου Ελληνικού Θεάτρου Γιώργου Αρμένη θα παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη από τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, το έργο του Μάρτιν Μακντόνα, «ΜΟΝΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ», σε μετάφραση Ερρίκου Μπελιέ και σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη. Παίζουν οι Τίτος Λίτινας, Γιώργος Πολυχρονόπουλος, Πέτρος Γούτης και Μελίνα Χιλέλη. Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων ο Αντώνης Κοκολάκης.
ΘΕΑΤΡΟ: «Ο Πατέρας» του Αυγούστου Στρίντμπεργκ
Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου ανεβαίνει το κλασσικό κορυφαίο έργο «Ο Πατέρας» του Αυγούστου Στρίντμπεργκ σε συμπαραγωγή από την Εταιρεία Θεάτρου «Προσωδία» και το «Θέατρο Χρωμάτων», σε απόδοση Νίκου Γκάτσου και σκηνοθεσία Γιώργου Βούρου, στο θέατρο «Βαφείο-Λάκης Καραλής» (τηλ: 210-3425.637, Αγ. Όρους 16 & Κωνσταντινουπόλεως 115, Βοτανικός, Μετρό Κεραμεικού), στα πλαίσια του Έτους Στρίντμπεργκ, 2012 (συμπληρώνονται 100 χρόνια απ' τον θάνατο του Σουηδού πρωτοπόρου του θεάτρου). Η αστική μη κερδοσκοπική ομάδα «Προσωδία» επιχορηγείται από το Υπουργείο Πολιτισμού.
ΘΕΑΤΡΟ: "Η Συναυλία των ζώων"
Τέσσερα ζωάκια, ένας γαϊδουράκος, ένας σκύλος, μία γάτα κι ένας κόκορας, βρίσκονται ξαφνικά χωρίς αφέντη. Κι επειδή και οι τέσσερις είναι «καλλίφωνοι», αποφασίζουν να κάνουν ένα μουσικό συγκρότημα και να ζήσουν από δω και πέρα τραγουδώντας.
ΘΕΑΤΡΟ: «Ο Ένατος Γάμος»
Ξέρετε γιατί πτωχεύσαμε; Γιατί πίσω από αυτό κρύβεται η Κλάρα Τσαχανασιάν! Το σύγχρονο τέρας. Μια γυναίκα 115 ετών που έχει την εξουσία όλου του κόσμου στα χέρια της. Ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις, εξαγοράζει τράπεζες, διαχειρίζεται τα πετρέλαια, αγοράζει χώρες, δολοφονεί συζύγους και εραστές. Και την ίδια στιγμή ετοιμάζει με τρυφερότητα τον Ένατο Γάμο της με έναν... νεκρό!
ΘΕΑΤΡΟ: «Μις Τζούλια»
Το ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ επαναλαμβάνει, λόγω μεγάλης επιτυχίας, το κλασσικό έργο του Στρίντμπεργκ «ΜΙΣ ΤΖΟΥΛΙΑ» σε μία ρηξικέλευθη διασκευή του πολύ γνωστού στο ελληνικό κοινό, Πάτρικ Μπάρμπερ (Closer, Ο Δον Ζουάν στο Σόχο)
ΘΕΑΤΡΟ: «Γίνε το μωρό μου»
Στο θέατρο «ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ», θα παρουσιαστεί από την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου και για δεύτερη συνεχή χρονιά, λόγω μεγάλης καλλιτεχνικής κι εμπορικής επιτυχίας, το έργο του πολυβραβευμένου Κεν Λούντβικ, βασιλιά της αμερικανικής κωμωδίας, «ΓΙΝΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ», σε σκηνοθεσία Αντώνη Καλογρίδη και μετάφραση - διασκευή Ρένας Ρίγγα, με την Ελένη Ερήμου και τον Κώστα Αποστολίδη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
ΘΕΑΤΡΟ: Frankenstein
Το χοροθέατρο Migma εμπνέεται από το μύθο του Frankenstein. Με μια εναλλακτική οπτική η παράσταση διαδραματίζεται μέσα σε ένα υδάτινο λευκό κουτί - ένα μεγεθυμένο δοχείο εργαστηρίου πειραμάτων στο οποίο οι συντελεστές της παραδίδονται στα χέρια του Dr. Victor Frankenstein.
ΘΕΑΤΡΟ: «Σκουληκότρυπα»
«ΣΚΟΥΛΗΚΟΤΡΥΠΑ» στο Αγγέλων Βήμα. Μία μαύρη κωμωδία - splatter από την ομάδα Cassettina. Έναρξη την Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011 και για 20 μόνο παραστάσεις. Δυο γυναίκες. Ένα παιχνίδι. Μέσα σε μία ώρα κάποιοι θα πεθάνουν. Δέκα τον αριθμό. Ποιοι, όμως, θα είναι αυτοί; Παίζουν οι Γλύκα Στόιου και Αλέκα Τόμπρου.
ΘΕΑΤΡΟ: «Show S'6»
Για δεύτερη χρονιά η βραβευμένη -από το Φεστιβάλ του Θεάτρου ΡΑΓΕΣ- παράσταση «Show S'6» έρχεται να ταράξει τα νερά του «νεοέλληνα», βάζοντάς τον στο μικροσκόπιο της σάτιρας.
ΘΕΑΤΡΟ: «Σςςς! Η Φύση ξυπνά»
Την παιδική παράσταση Σςςς! Η Φύση ξυπνά του Γιώργου Μενδρινού παρουσιάζει το «ΟΝΕΙΡΟΔΡΑΜΑ» στο Θέατρο ΑΓΓΕΛΩΝ ΒΗΜΑ από την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011 και κάθε Κυριακή στις 11:00. Μια σουρεαλιστική παιδική παράσταση με καθαρά οικολογικό μήνυμα για μικρούς και όχι μόνο. Οι θεατές θα δουν τα στοιχεία της φύσης και το ζωικό βασίλειο να αναστατώνονται απ τον ερχομό του ανθρώπου.
ΘΕΑΤΡΟ: «Ο χρόνος είναι ένα παιδί που παίζει» του Λάκη Κουρετζή
Το Θέατρο της Ημέρας παρουσιάζει από την Κυριακή 9 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή, την παιδική παράσταση «Ο χρόνος είναι ένα παιδί που παίζει» του Λάκη Κουρετζή σε σκηνοθεσία Ανδρομάχης Μοντζολή.
ΜΟΥΣΙΚΗ: Ελεονώρα Ζουγανέλη «Άσε το χεράκι σου»
Τραγούδια σε μελωδίες μεγάλων Ελλήνων συνθετών όπως των Μάνου Χατζιδάκι, Μιχάλη Σουγιούλ, Σταύρου Ξαρχάκου, Μίμη Πλέσσα, Γιώργου Μουζάκη, Γιάννη Σπανού, Τάκη Μωράκη και του Κώστα Καπνίση
ΜΟΥΣΙΚΗ: «Kαναρίνι μου γλυκό»
H Sher Film & music Productions παρουσιάζουν «Kαναρίνι μου γλυκό». Η Yasmin Levi από το Ισραήλ, η Μάρθα Φριντζήλα από την Ελλάδα και η Mehtap Demir από την Τουρκία παρέα με τη πολυεθνική ορχήστρα μουσικών μοιράζονται την ίδια σκηνή, την Τρίτη 18 Οκτωβρίου στη Μουσική Σκηνή Stage, σε μία παράσταση αφιερωμένη στη μουσική και τη ζωή της μεγάλης ντίβας της ρεμπέτικης μουσικής, Ρόζα Εσκενάζυ, στο Θέατρο BADMINTON.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: WHY NOT? Μία Pop Up Βιβλιοθήκη στο πάρκο του Ήχου στη Θεσσαλονίκη
H oμάδα Why not:: σε συνεργασία με τον Όμιλο UNESCO Νέων Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη της Aντιδημαρχίας Νεολαίας, Αθλητισμού και Εθελοντισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, ετοιμάζει για σας μια διαφορετική Κυριακάτικη μέρα.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Ομιλία της Εικαστικού Lynda Benglis στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
Ομιλία της εικαστικού Lynda Benglis για τo έργο της, στo πλαίσιο της έκθεσης 'The Last Grand Tour. Σύγχρονοι Περιηγητές στην Ελλάδα' και του ερευνητικού προγράμματος 'Τι να κάνουμε;' την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011, 19.00 - 20.30. Είσοδος ελεύθερη Την ομιλία θα συντονίζει η επιμελήτρια καιιστορικός τέχνης Νάντια Αργυροπούλου.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ-Docfest Χαλκίδα 2011
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ-Docfest Χαλκίδα 2011 θα ανοίξει αυλαία για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011 στην μαγευτική πόλη της Χαλκίδας. Θα διαρκέσει 6 ημέρες , από 4 έως και 9 Οκτωβρίου, και θα προβληθούν συνολικά 75 ντοκιμαντέρ.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Φεστιβάλ Aντίστασης και Δημιουργίας στο Ελληνικό
Στα πλαίσια του «Φεστιβάλ Aντίστασης και Δημιουργίας στο Ελληνικό» που ξεκίνησε τον περασμένο Μάιο, η Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού, με τη στήριξη του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης, οργανώνει μέσα στο Σεπτέμβριο νέες εκδηλώσεις στον χώρο του πρώην αεροδρομίου, με στόχο την αποτροπή των σχεδίων της κυβέρνησης που προωθούν την εκποίηση και τη δόμηση του μεγαλύτερου μέρος του χώρου, υπό το πρόσχημα της «αξιοποίησής» του.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: The C/enter Project
Αγγέλων Βήμα για το THE C/ENTER PROJECT που έχει στόχο να μετατρέψει για 3 ημέρες το κέντρο της Αθήνας σε μια μεγάλη, αυθόρμητη αστική γιορτή.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Δημοπρασία Έργων Τέχνης & Αντίκας στον Οίκο Antique's House
Ο Οίκος Δημοπρασιών Antique's House έχει τη τιμή να σας προσκαλέσει σε μία δημοπρασία έργων Τέχνης από πολλές διαφορετικές περιόδους που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011 στη Θεσσαλονίκη, οπότε, όπως σε κάθε δημοπρασία του Antique's House, οπότε θα διατεθούν και βαριές αντίκες (ευρωπαϊκά & αμερικάνικα έπιπλα από διάφορες περιόδους, γκραβούρες ηλικίας μερικών αιώνων, και διάφορα αντικείμενα. Στη συγκεκριμένη δημοπρασία θα δοθεί έμφαση στο εικαστικό αντικείμενο και στη γκραβούρα.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: «Ζώντας Χωρίς Χρήματα»
Η είσοδος είναι δωρεάν: Πριν δεκατέσσερα χρόνια, η Χάιντεμαρί Σβέρμερ από τη Γερμανία, δασκάλα και ψυχοθεραπεύτρια, αποφάσισε να αλλάξει ριζικά τη ζωή της. Έδωσε το σπίτι της με όλο του το περιεχόμενο κράτησε τα απολύτως απαραίτητα και σταμάτησε να χρησιμοποιεί χρήματα. Ήθελε να αποδείξει ότι ένας άλλος τρόπος ζωής είναι εφικτός.
ΕΚΘΕΣΕΙΣ: «ΔΙΑΧΡΟΝΟΝ» - Έκθεση Ζωγραφικής της Αγάπης Χατζή
Το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Μουσείου Γ. Γουναρόπουλου πραγματοποιεί έκθεση ζωγραφικής της Αγάπης Χατζή με γενικό τίτλο «ΔΙΑΧΡΟΝΟΝ»
ΕΚΘΕΣΕΙΣ: “Άσμα Ασμάτων” 'Εκθεση αφιερωμένη στο αρχαιότερο ερωτικό τραγούδι
H γκαλερί Myrό με την επιμέλεια και τη συμμετοχή του Λάζαρου Πάντου και άλλων 12 επιλεγμένων εικαστικών δημιουργών παρουσιάζει μία έκθεση αφιερωμένη στο Ασμα Ασμάτων, τον παλαιότερο ύμνο στον έρωτα. Η έκθεση εγκαινιάζεται τη Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011, στις 20.00, ενώ στη διάρκεια των εγκαινίων θα λάβει χώρα μιά σειρά από δρώμενα.Θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Νοεμβρίου 2011.
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ: Εβδομάδα Δωρεάν Μαθημάτων 3 - 8 Οκτωβρίου 2011 στο Quilombo
Εβδομάδα δωρεάν μαθημάτων σπό την Μαριλένα Πετρίδου στο Quilombo! Έναρξη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου και μέχρι Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011 στις ενότητες Κρουστά - Χορός - Θέατρο.
ΒΙΒΛΙΟ: Λεξικό Ελληνικών Ταινιών. Από το 1914 μέχρι το 2000
Το Λεξικό Ελληνικών Ταινιών είναι μία επίμονη καταγραφή όλων των έργων που απαρτίζουν τον ελληνικό κινηματογράφο, μία προσεκτική αποτίμηση και μία προσπάθεια κατανόησής τους. Απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν τον κινηματογράφο γενικά, αλλά και ειδικά, σε όσους τρέφονται αποκλειστικά και μόνο με ελληνικές ταινίες.
ΒΙΒΛΙΟ: Τέχνη και τεχνική της βιβλιοδεσίας
Το βιβλίο είναι το βασικό στοιχείο του πολιτισμού και η καλλιτεχνική βιβλιοδεσία είναι η τέχνη που το ομορφαίνει, το συντηρεί, και του προσδίδει μια μεγαλύτερη χρονική διάρκεια. Ο βιβλιοδέτης, εφαρμόζοντας την τεχνική και εμπειρία του, βρίσκει ποικίλους τρόπους να εκφραστεί, να εκφράσει τον συναισθηματικό του κόσμο και τις καλλιτεχνικές του απόψεις καθώς το βιβλίο αποτελεί πηγή πολύτιμων πληροφοριών που αντανακλά τις κοινωνικές ή τις ιδεολογικές συνθήκες που το παρήγαγαν.
ΒΙΒΛΙΟ: Ψυχολογία της τέχνης
Η ψυχολογία της τέχνης εξετάζει «την καλλιτεχνική δημιουργία» ως θεραπευτικό εργαλείο για ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Η μουσικοθεραπεία, η χοροθεραπεία, η παιγνιοθεραπεία, η εικαστική θεραπεία συνθέτουν και περικλείουν ολόκληρη την ψυχοθεραπευτική διαδικασία μέσω της τέχνης.
Eπικαιρότητα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: Θεατρικό εργαστήρι εν όψει την 15η Μπιεννάλε Νέων Μεσογείου στην Θεσσαλονίκη
Θεατρικό εργαστήρι εν όψει της 15ης Μπιεννάλε Νέων Καλλιτεχνών.Δηλώστε συμμετοχή στο θεατρκό εργαστήρι Images of the world.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ: 2ος Διαγωνισμός Διηγήματος «ΛόγωΤέχνης»
Το θέμα του φετινού διαγωνισμού είναι «Ιστορίες Διαδικτύου» και σκοπό έχει να αποτυπώσει μέσω του γραπτού λόγου τον πρωτεύοντα ρόλο που διαδραματίζει πλέον το Διαδίκτυο στην καθημερινότητα. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει στην πλοκή του διηγήματος που θα συγγράψουν να συμπεριλάβουν στοιχεία που να αφορούν, να διαδραματίζονται ή να σχετίζονται με οποιονδήποτε τρόπο με το Διαδίκτυο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Έλληνας ο πρώτος δημιουργός διαδικτυακής τηλεόρασης στον κόσμο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Καλλιτεχνικές Δράσεις στην Αθήνα απο την Ε.Λ.Σ
Η Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσιάζει το πρόγραμμα «Καλλιτεχνικές Δράσεις στην Αθήνα» από την 1η Σεπτεμβρίου 2011 έως τις 2 Οκτωβρίου 2011. To Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού με τους εποπτευόμενους φορείς του και σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων θα πραγματοποιήσουν από την 1η Σεπτεμβρίου μια σειρά πολιτιστικών δράσεων και παρεμβάσεων σε δημόσιους χώρους της Αθήνας. Μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου οι κορυφαίες καλλιτεχνικές δυνάμεις της χώρας θα βγουν σε πλατείες, πεζόδρομους, πάρκα της πόλης προσφέροντας δωρεάν στους πολίτες και στους επισκέπτες της πόλης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν συναυλίες, χορογραφίες, παραστάσεις.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Damien Hirst. New Religion
H πρώτη ατομική έκθεση στην Ελλάδα του παγκοσμίου φήμης Βρετανού καλλιτέχνη Damien Hirst με τίτλο New Religion, φιλοξενείται στην Αθήνα μετά τον πρώτο σταθμό της στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στη Θεσσαλονίκη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Βραβείο ΔΕΣΤΕ 2011 - Ανακοίνωση Νικητή
Το Ίδρυμα ΔΕΣΤΕ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον νικητή του Βραβείου ΔΕΣΤΕ 2011. Κατά τη διάρκεια της Τελετής Απονομής, που πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης όπου και φιλοξενείται η έκθεση των 6 υποψηφίων καλλιτεχνών, το Βραβείο απονεμήθηκε στην ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΟΥΚΑ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Το Τρένο στο Ρουφ πάει ...Αποβάθρα ("ΗΧΩ"-Waterpipes-Athens Swing Cats-Της Νύχτας τα Βελούδα)
Η Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ προτείνει χαλαρές φθινοπωρινές βραδιές με «τραπεζάκια έξω» στο open-air bar της αποβάθρας του σιδηροδρομικού σταθμού Ρουφ με μουσικά lives, θεατρικά happenings και εικαστικά δρώμενα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Ο Jim Henson, το Muppet Show και η Google
Ο Jim Henson, το Muppet Show και η Google
ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Κύκλος Ομιλιών: «Αρχαία Ελλάδα»
Στόχος αυτών των ομιλιών είναι να σκιαγραφήσουν το πλαίσιο μέσα στο οποίο κινήθηκε η λεγόμενη «εσωτερική ζωή» των κατοίκων του ευρύτερου ελλαδικού χώρου, από την προϊστορία μέχρι και το τέλος της κλασικής αρχαιότητας.Ομιλία 1η: Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 19:30 Είσοδος ελεύθερη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Zina Athanassiadoy gallery, Απόστολος Γεωργίου
H γκαλερί Ζίνα Αθανασιάδου παρουσιάζει τον Απόστολο Γεωργίου μέσα από μία αναδρομική έκθεση που θα κρατήσει ώς τις 19 Νοεμβρίου 2011.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Ξαναμεταφράζοντας τους κλασικούς
Η Μελίνα Παναγιωτίδου, μεταφράστρια του πρώτου μέρους του Δον Κιχότε, βραβείο μετάφρασης ΕΚΕΜΕΛ-Ινστιτούτου Θερβάντες 2011, μιλάει με το κοινό και αναλύει κάποιες πτυχές της μετάφρασής της.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Παρνασσός 2011-2012: Όαση ποιοτικής και προσιτής ψυχαγωγίας για όλες τις ηλικίες!
Για τη σεζόν 2011-2012 το μουσικό του πρόγραμμα παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον - λόγω της ποικιλομορφίας του - και είναι σίγουρο ότι θα κερδίσει μια θέση στην ατζέντα μας.
banner-adv
^ Αρχή
Προσκλήσεις Καλλιτεχνών
Διαγωνισμοί
Casting / Audition
Kερδίστε προσκλήσεις!
^ Αρχή

Δεν υπάρχουν σχόλια: