Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Ληστεία από αστυνομικούς «μαϊμού»






SKAI.gr: Ληστεία από αστυνομικούς «μαϊμού»

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Ληστεία από αστυνομικούς «μαϊμού»

Posted: 10 Sep 2011 12:26 AM PDT

Image Στο Περιστέρι, τέσσερα άτομα που φορούσαν αστυνομική στολή και επέβαιναν σε μοτοσικλέτες σταμάτησαν για έλεγχο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας άντρας, από τον οποίο αφαίρεσαν προσωπικά του αντικείμενα.


Αλβανία: Στυγερή δολοφονία δικαστή

Posted: 10 Sep 2011 12:15 AM PDT

Image Στυγερή δολοφονία δικαστή στην Αυλώνα της Αλβανίας. Η δολοφονία αποδόθηκε από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας στη μαφία. Οι δράστες είχαν τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο του θύματος. Το θύμα είχε καταφέρει να κερδίσει υποθέσεις επιστροφής σε ιδιώτες κτημάτων που είχαν κατασχεθεί επί Χότζα.


Twitter: 230 εκατομμύρια «τιτιβίσματα» ημερησίως

Posted: 09 Sep 2011 11:08 PM PDT

Image Περίπου 230 εκατομμύρια tweets δημοσιεύονται την ημέρα (με άλλα λόγια 2,3 tweets για κάθε ενεργό χρήστη), σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Twitter, η οποία ανακοίνωσε ότι αυτή τη στιγμή το κοινωνικό της δίκτυο μετράει 100 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες.


Κίνα: Πολύνεκρο ναυάγιο με θύματα μαθητές

Posted: 09 Sep 2011 10:12 PM PDT

Image Έντεκα άνθρωποι, ανάμεσά τους εννέα μαθητές, έχασαν τη ζωή τους στην Κίνα σε ναυάγιο του πορθμείου στο οποίο επέβαιναν και το οποίο ταξίδευε στον ποταμό Φούγι στην επαρχία Χιουνάν, στα νότια της Κίνας, μετέδωσε το πρακτορείο Νέα Κίνα.


9/11 - Ανθρώπινες Στιγμές...

Posted: 09 Sep 2011 11:15 AM PDT

Image Ο επίσημος φωτογράφος του μνημείου στο σημείο μηδέν, Γκάρι Μάρλαντ, πέρασε μήνες δίπλα στους πυροσβέστες που περισυνέλεγαν πτώματα, και τίμησε τον αγνό ηρωϊσμό τους.


Βενιζέλος: Οργανωμένη σπέκουλα κατά του ευρώ τα περί χρεοκοπίας

Posted: 09 Sep 2011 10:16 AM PDT

Image «Πρόκειται για ένα κακόγουστο παιχνίδι, για μια οργανωμένη σπέκουλα, που στρέφεται κατά του ευρώ και της Ευρωζώνης συνολικά», υπογράμμισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, υπενθυμίζοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που διακινούνται ανάλογες φήμες.


Σε ετοιμότητα καλεί την Εθνική Φρουρά Κύπρου ο Δ. Χριστόφιας

Posted: 09 Sep 2011 06:35 AM PDT

Image Επιβάλλεται «επαγρύπνηση και ετοιμότητα» λόγω της τουρκικής αλαζονείας και των απειλών που εκτοξεύονται, ανέφερε την Παρασκευή ο πρόεδρος της Κύπρου Δημήτρης Χριστόφιας.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: