Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Διαφωνεί ο Μ. Όθωνας με τις δηλώσεις Α. Λοβέρδου





SKAI.gr: Διαφωνεί ο Μ. Όθωνας με τις δηλώσεις Α. Λοβέρδου

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Διαφωνεί ο Μ. Όθωνας με τις δηλώσεις Α. Λοβέρδου

Posted: 08 Sep 2011 12:33 AM PDT

Image Την διαφωνία του με τις δηλώσεις του Ανδρέα Λοβέρδου για τους δημοσίους υπαλλήλους, εξέφρασε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μανώλης Όθωνας. Είπε ακόμα, πως οι περικοπές στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων δεν αφορούν τα σώματα ασφαλείας.


Δήμαρχος Θεσσαλονίκης: Εκφυλισμός του θεσμού της ΔΕΘ

Posted: 08 Sep 2011 12:39 AM PDT

Image Στην εποχή του Ίντερνετ είναι ανάγκη να αλλάξει το σκεπτικό της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, επεσήμανε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, κάνοντας λόγο για εκφυλισμό του θεσμού. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκη, «κάποτε παρουσιαζόταν η οικονομική πολιτική της εκάστοτε κυβέρνησης, ενώ σήμερα η ΔΕΘ αποτελεί ευκαιρία για κινητοποιήσεις».


Λουκέτο για ένα στα τέσσερα μαγαζιά

Posted: 08 Sep 2011 12:18 AM PDT

Image Μια στις τέσσερις εμπορικές επιχειρήσεις στο σύνολο της χώρας έβαλαν λουκέτο από τον Αύγουστο του 2010 έως τον Αύγουστο του 2011, σύμφωνα με έρευνα του ινστιτούτου εμπορίου και υπηρεσιών της Ενικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου.


Έσοδα από τους.... ρύπους.

Posted: 07 Sep 2011 11:50 PM PDT

Image Σημαντικά έσοδα είχαν για το ελληνικό δημόσιο, οι δημοπρασίες που έχουν γίνει έως τώρα στο ελληνικό Χρηματιστήριο, για τα δικαιώματα εκπομπής ρύπων.


Νύχτες Πρεμιέρας: For Talented Viewers only με το Conn-x

Posted: 07 Sep 2011 11:36 PM PDT

Image Για 6η συνεχή χρονιά βρίσκεται στο πλευρό του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, το Conn-x, παρουσιάζοντας τις Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x, που ανοίγουν την αυλαία τους και τη φετινή κινηματογραφική σεζόν στις 14 Σεπτεμβρίου 2011.


Λιβύη: Η νέα ηγεσία ζητά από το Νίγηρα να εμποδίσει την είσοδο του Καντάφι

Posted: 07 Sep 2011 09:33 PM PDT

Image Η νέα ηγεσία της Λιβύης ζήτησε από τον Νίγηρα να εμποδίσει την είσοδο στο έδαφός του Μουάμαρ Καντάφι. Στέλεχος του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου δήλωσε ότι αντιπροσωπεία του Συμβουλίου μετέβη στον Νίγηρα για να ζητήσει από τις αρχές να διασφαλίσουν τα σύνορα και να εμποδίσουν κάθε απόπειρα εισόδου του Μουάμαρ Καντάφι ή μελών της οικογένειάς του.


Επιχειρησιακές συμβάσεις και σε μικρότερες επιχειρήσεις

Posted: 07 Sep 2011 12:00 PM PDT

Image Η δυνατότητα να υπογράφονται επιχειρησιακές συμβάσεις και σε επιχειρήσεις με λιγότερα από 20 άτομα, θα δοθεί - σύμφωνα με πληροφορίες - με τις αλλαγές στα εργασιακά που αποφάσισε η κυβέρνηση.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: