Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Πακιστάν: Εκατοντάδες νεκροί από τις πλημμύρες





SKAI.gr: Πακιστάν: Εκατοντάδες νεκροί από τις πλημμύρες

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Πακιστάν: Εκατοντάδες νεκροί από τις πλημμύρες

Posted: 13 Sep 2011 01:25 AM PDT

Image Εκατοντάδες νεκροί στο Καράτσι του Πακιστάν λόγω των πλημμυρών που προκάλεσαν οι καταρρακτώδεις βροχές. Οι βροχές είχαν ως αποτέλεσμα ελάχιστοι άνθρωποι να κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης.


Αμφιλεγόμενο κομπλιμέντο Μενβέντεφ σε Κάμερον...

Posted: 13 Sep 2011 01:07 AM PDT

Image Κατά τη συνάντησή του με το βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον, ο ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ είπε ότι ο τελευταίος θα γινόταν ένας πολύ πετυχημένος πράκτορας της KGB...


Παριζάκι από... θαλασσινά δημιούργησαν φοιτητές!

Posted: 13 Sep 2011 12:04 AM PDT

Image Το παριζάκι από... θαλασσινά, που δημιούργησαν φοιτητές από το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, κέρδισε το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό καινοτόμων προϊόντων στα τρόφιμα.


Λιβύη: Κατηγορίες για εγκλήματα πολέμου σε Καντάφι και αντάρτες

Posted: 12 Sep 2011 11:53 PM PDT

Image Η Διεθνής Αμνηστία κατηγόρησε το καθεστώς του Καντάφι για εγκλήματα πολέμου στη Λιβύη, αλλά και τους αντάρτες που πρόσκεινται στο Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο, για παραβιάσεις, οι οποίες σε ορισμένες περιπτώσεις, αποτελούν επίσης εγκλήματα πολέμου.


Πεκίνο: Διακρίσεις για την Αντιγόνη του Θεόδωρου Τερζόπουλου

Posted: 12 Sep 2011 08:35 PM PDT

Image Με τα τέσσερα σημαντικότερα εθνικά θεατρικά βραβεία τιμήθηκε στην Κίνα η Αντιγόνη, η τραγωδία που σκηνοθέτησε ο Θεόδωρος Τερζόπουλος στην Κεντρική Ακαδημία Θεάτρου του Πεκίνου το Μάιο.


Εντοπίστηκε νέος βραχώδης πλανήτης σε μακρινό ηλιακό σύστημα

Posted: 12 Sep 2011 05:45 PM PDT

Image Ευρωπαίοι αστρονόμοι εντόπισαν για πρώτη φορά βραχώδη πλανήτη σε μακρινό ηλιακό σύστημα, που ενδεχομένως να μπορεί να συντηρήσει ζώντες οργανισμούς. ΗD85512b η ονομασία του πλανήτη μέχρι στιγμής.


Συνεχίζουμε να καθαρίζουμε την Ελλάδα

Posted: 12 Sep 2011 12:47 PM PDT

Image Ο ΣΚΑΪ, μαζί με τους συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα, συνεχίζουν τη μεγαλύτερη εκστρατεία καθαρισμού που έχει γίνει μέχρι σήμερα. Οι νέες δράσεις καθαρισμού γίνοται σε Αίγινα, Αιγάλεω, Κουβαρά και Κέρκυρα. Παράλληλα με τις δράσεις καθαρισμού, το Σάββατο και την Κυριακή 17 & 18/09 θα λάβει χώρα μια αξιόλογη πρωτοβουλία του δικτύου Εθελοντών Ζωγράφου.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: