Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Φουκουσίμα: Μέχρι το τέλος του έτους θα έχει σταθεροποιηθεί η κατάσταση





SKAI.gr: Φουκουσίμα: Μέχρι το τέλος του έτους θα έχει σταθεροποιηθεί η κατάσταση

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Φουκουσίμα: Μέχρι το τέλος του έτους θα έχει σταθεροποιηθεί η κατάσταση

Posted: 19 Sep 2011 11:43 PM PDT

Image Μέχρι το τέλος του έτους η ιαπωνική κυβέρνηση στοχεύει να έχει σταθεροποιήσει την κατάσταση στο πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα. Πέρα από τη σταθεροποίηση του εργοστασίου, η Ιαπωνία πρέπει να διαχειριστεί και άλλα προβλήματα που συνδέονται με την καταστροφή, όπως η μόλυνση των εδαφών γύρω από το εργοστάσιο.


"Έρχονται" τα αυτοκίνητα ντίζελ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Posted: 19 Sep 2011 11:41 PM PDT

Image Τις επόμενες εβδομάδες το υπουργείο Περιβάλλοντος αναμένεται να καταθέσει το σχέδιο νόμου για την άρση της πετρελαιοκίνησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το σχέδιο θα προβλέπει αυστηρούς ελέγχους στην ποιότητα του ντίζελ κίνησης ώστε να μην υπάρχουν αυξημένη ρύπανση του περιβάλλοντος αλλά και κίνητρα για απόσυρση.


Χρ. Χριστοφίδης: Απαράδεκτες οι τουρκικές απειλές

Posted: 19 Sep 2011 10:34 PM PDT

Image Εντελώς απαράδεκτες χαρακτήρισε τις τουρκικές απειλές και την πολιτική λεονταρισμών (με αφορμή τις έρευνες εντοπισμού φυσικού αερίου στην κυπριακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη - ΑΟΖ), ο Χρήστος Χριστοφίδης, αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Κύπρου.


Ενισχύεται το κίνημα κατά των καταλήψεων

Posted: 20 Sep 2011 12:54 AM PDT

Image Ενισχύεται το κίνημα φοιτητών και πανεπιστημιακών που τάσσονται κατά των καταλήψεων. Όμως, την ίδια ώρα, εντείνεται το κλίμα εκφοβισμού όσων ζητούν ανοιχτά πανεπιστήμια. Την κατάσταση στην Παιδεία αναλύει σήμερα στις 11 το βράδυ η εκπομπή ΣΚΑΪ ΘΕΜΑ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. 


Στον ανακριτή μεταβαίνει ο Μάκης Ψωμιάδης

Posted: 19 Sep 2011 09:53 PM PDT

Image Στον ανακριτή έχει κληθεί να απολογηθεί σήμερα ο Μάκης Ψωμιάδης, ο οποίος αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για την υπόθεση των στημένων αγώνων και των παράνομων στοιχημάτων. Ο ίδιος υποστηρίζει πως οι κατηγορίες σε βάρος του είναι «φούσκες».


Δημοπρασία εντόκων γραμματίων τρίμηνης διάρκειας

Posted: 19 Sep 2011 09:11 PM PDT

Image Σε δημοπρασία εντόκων γραμματίων τρίμηνης διάρκειας, αξίας 1,25 δισ. ευρώ, προχωρά σήμερα το ελληνικό Δημόσιο, όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ).


Η Morgan Stanley βλέπει μικρό κίνδυνο χρεοκοπίας για την Ελλάδα

Posted: 19 Sep 2011 08:07 PM PDT

Image Μικρό κίνδυνο χρεοκοπίας αντιμετωπίζει η Ελλάδα τους ερχόμενους μήνες, λόγω της υποστήριξης των Ευρωπαίων εταίρων της, εκτιμούν οι αναλυτές του διεθνούς χρηματοπιστωτικού οίκου Morgan Stanley. Ωστόσο δεν αποκλείουν μία αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους πιο μακροπρόθεσμα.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: