Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Fwd: SKAI.gr: ΟΑΣΑ: Αλλαγές σε δρομολόγια των λεωφορείων






SKAI.gr: ΟΑΣΑ: Αλλαγές σε δρομολόγια των λεωφορείων

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

ΟΑΣΑ: Αλλαγές σε δρομολόγια των λεωφορείων

Posted: 09 Sep 2011 12:44 AM PDT

Image Σε τροποποιήσεις του συγκοινωνιακού δικτύου προχωρά ο ΟΑΣΑ, προκειμένου – όπως σημειώνει ο οργανισμός - να επιτύχει την μέγιστη δυνατή διασυνδεσιμότητα των μέσων σταθερής τροχιάς με τις οδικές συγκοινωνίες. Οι αλλαγές αναλυτικά.


Ευ. Μπουρνόβα: Θέλουμε ανοιχτά πανεπιστήμια

Posted: 09 Sep 2011 12:22 AM PDT

Image Η θέση των μελών ΔΕΠ είναι ξεκάθαρη, θέλουμε ανοιχτά πανεπιστήμια που θα λειτουργούν κανονικά και θα εξασφαλίζουν όλες τις πτυχές της ακαδημαϊκής λειτουργίας, τόνισε στον ΣΚΑΪ 100,3 η Ευγενία Μπουρνόβα.


Υπέρ ενός παλαιστινιακού κράτους ο Μπαν Κι Μουν

Posted: 08 Sep 2011 11:48 PM PDT

Image Το παλαιστινιακό κράτος «θα έπρεπε να υπάρχει εδώ και καιρό», δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν, μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Αυστραλία. Οι δηλώσεις αυτές γίνονται λίγες ημέρες πριν από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ από την οποία οι Παλαιστίνιοι θα ζητήσουν την αναγνώριση του κράτους τους.


600 γραμμάρια κοκαΐνης, 1 κιλό ηρωΐνης κάθε μέρα στα υγρά απόβλητα της Ψυττάλειας

Posted: 08 Sep 2011 11:38 PM PDT

Image Ναρκωτικές ουσίες όπως κοκαΐνη, ηρωίνη και κάνναβη ανιχνεύτηκαν στα αστικά λύματα που καταλήγουν για επεξεργασία στην Ψυττάλεια.


Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Νέα Υόρκη λόγω πλημμυρών

Posted: 08 Sep 2011 10:47 PM PDT

Image Οι ισχυρές βροχοπτώσεις προκλήθηκαν μετά το πέρασμα της τροπικής καταιγίδας Λι που έπληξε την περασμένη Κυριακή τη Λουιζιάνα. Οι αρχές ανακοίνωσαν την απομάκρυνση από τις εστίες τους περίπου 100.000 ανθρώπων που απειλούνταν από την πλημμύρες.


Βρείτε όλα τα σχολικά βιβλία σε ψηφιακή μορφή

Posted: 08 Sep 2011 03:14 PM PDT

Image Το υπουργείο Παιδείας ανάρτησε στην ιστοσελίδα τού «Ψηφιακού Σχολείου», τα σχολικά εγχειρίδια όλων των τάξεων σε Δημοτικό, Γυμνάσιο, Γενικό Λύκειο, ΕΠΑ.Λ. και ΕΠΑ.Σ. Ωστόσο, εδώ μπορείτε να βρείτε τα βιβλία στο Ψηφιακό Σχολείο.


Στη δημοσιότητα η «μαύρη λίστα» του ΥΠΟΙΚ με μεγαλοοφείλετες του Δημοσίου

Posted: 08 Sep 2011 08:53 AM PDT

Image Στη δημοσιότητα έδωσε την Πέμπτη το υπουργείο Οικονομικών τα στοιχεία έξι χιλιάδων νομικών προσώπων κερδοσκοπικού χαρακτήρα με ληξιπρόθεσμες οφειλές μεγαλύτερες από 150.000 ευρώ. Πάντως, το μεγαλύτερο μέρος των εταιρειών είτε έχουν πτωχεύσει ή έχουν σταματήσει τη λειτουργία τους εδώ και πολύ καιρό.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: