Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Απεργία σε Μετρό - ΗΣΑΠ - Τραμ - Προαστιακό





SKAI.gr: Απεργία σε Μετρό – ΗΣΑΠ – Τραμ - Προαστιακό

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Απεργία σε Μετρό – ΗΣΑΠ – Τραμ - Προαστιακό

Posted: 25 Sep 2011 01:08 AM PDT

Image Εικοσιτετράωρη απεργία θα πραγματοποιήσουν τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου οι εργαζόμενοι στο μέτρο, τον ηλεκτρικό, το τραμ και τον προαστιακό. Λεωφορεία και τρόλεϊ θα ακινητοποιηθούν από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.


OHE και ΗΠΑ ζητούν να σταματήσει η βία στην Υεμένη

Posted: 25 Sep 2011 12:30 AM PDT

Image Να σταματήσει η βία στην Υεμένη ζήτησε το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, το Σάββατο, την ίδια μέρα που στην πρωτεύουσα Σαναά σκοτώθηκαν τουλάχιστον 40 άνθρωποι. Από την πλευρά τους οι Ηνωμένες Πολιτείες κάλεσαν την κυβέρνηση της Υεμένης να προχωρήσει «αμέσως» στην εφαρμογή της συμφωνίας μετάβασης στην δημοκρατία.


Βρετανία: 30χρονος κατηγορείται για δολιοφθορά κατά του φαρμάκου Nurofen

Posted: 24 Sep 2011 11:26 PM PDT

Image Για δολιοφθορά σε κουτιά του φαρμάκου Nurofen Plus κατηγορείται 30χρονος στη Βρετανία. Είχε τοποθετήσει μέσα στα κουτιά του Nurofen Plus ψυχοτρόπα φάρμακα και σκευάσματα κατά της επιληψίας.


Νεπάλ: 18 νεκροί από συντριβή μικρού αεροσκάφους

Posted: 24 Sep 2011 10:35 PM PDT

Image Δεκαοκτώ άτομα σκοτώθηκαν κατά τη συντριβή στο Νεπάλ ενός μικρού αεροπλάνου που έκανε το γύρο των Ιμαλαΐων μεταφέροντας ξένους τουρίστες. Συνετρίβη σε λόφο στο Γκονταβάρι, σε απόσταση 10 χιλιομέτρων από το Κατμαντού, ενώ στην περιοχή επικρατούσαν κακές καιρικές συνθήκες.


Στήριξη Αιγύπτου στην αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους από τον ΟΗΕ

Posted: 24 Sep 2011 10:17 PM PDT

Image Να υποστηρίξει την προσπάθεια των Παλαιστινίων να επιτύχουν την αναγνώριση ενός Παλαιστινιακού Κράτους στον ΟΗΕ, κάλεσε τη διεθνή κοινότητα ο υπουργός Εξωτερικών της Αιγύπτου. Είπε πως η χώρα του υποστηρίζει σθεναρά την προσπάθεια επίτευξης μιας «δίκαιης και συνεκτικής ειρήνης στην Μέση Ανατολή».


«Κυριακή με Δράση» με τον υπουργό Επικρατείας Ηλία Μόσιαλο

Posted: 24 Sep 2011 05:36 AM PDT

Image Αύριο στις 9.55 το πρωί, στην εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ «Κυριακή με Δράση», ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος απαντά στις ερωτήσεις του Σπύρου Μάλλη και άλλων δημοσιογράφων.


Καρδίτσα: Καινοτόμο σχέδιο αντικατάστασης του πετρελαίου

Posted: 24 Sep 2011 03:39 AM PDT

Image Καινοτόμο σχέδιο σταδιακής αντικατάστασης της χρήσης του πετρελαίου έδωσε στη δημοσιότητα ο δήμαρχος Καρδίτσας. Τα δημοτικά κτήρια σύντομα θα θερμαίνονται με καύση βιομάζας.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: