Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Εκδηλώσεις στον πεζόδρομο της Τοσίτσα




SKAI.gr: Εκδηλώσεις στον πεζόδρομο της Τοσίτσα

Link to ΣΚΑΪ - Πολιτισμός

Εκδηλώσεις στον πεζόδρομο της Τοσίτσα

Posted: 29 Sep 2011 09:05 AM PDT

Image Επταήμερες εκδηλώσεις στον πεζόδρομο της Τοσίτσα διοργανώνουν ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων και ο Ενιαίος Σύλλογος Υπαλλήλων του ΥΠΠΟΤ (Αττικής-Στερεάς & Νήσων) διοργανώνουν. Κάθε μέρα από τις 10.00 το πρωί έως τις 8.00 το απόγευμα θα λειτουργούν καφενείο, ενημερωτικό υλικό από δομές απεξάρτησης για τα ναρκωτικά, έκθεση φωτογραφίας, εκθέσεις έργων τέχνης.


Το Αttenberg θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα φετινά Όσκαρ

Posted: 29 Sep 2011 07:50 AM PDT

Image Η βραβευμένη σε διεθνή φεστιβάλ, ταινία της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγκάρη, «Αttenberg», θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα φετινά βραβεία Όσκαρ, της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Η ταινία έχει ήδη ταξιδέψει σε πολλά κινηματογραφικά φεστιβάλ στον κόσμο και έχει αποσπάσει βραβεία.


O Christopher Warren-Green στο skai.gr

Posted: 29 Sep 2011 07:11 AM PDT

Image Ο Κρίστοφερ Γουώρεν-Γκρην ο μουσικός διευθυντής και μόνιμος αρχιμουσικός της Ορχήστρας Δωματίου του Λονδίνου, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψή του στην Ελλάδα μιλάει στη Λίλιαν Αλεξάκου


Κλειστοί, λόγω έλλειψης προσωπικού, 26 αρχαιολογικοί χώροι

Posted: 29 Sep 2011 02:59 AM PDT

Image Κλειστοί λόγω έλλειψης προσωπικού φύλαξης είναι 26 αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία, σύμφωνα με έγγραφα των Περιφερειακών και Ειδικών Περιφερειακών Υπηρεσιών της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Οι αρχαιολογικοί χώροι αναλυτικά.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Πολιτισμός
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: