Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Α. Μακρυπίδης: Λάθος οι κινητοποιήσεις των εφοριακώνSKAI.gr: Α. Μακρυπίδης: Λάθος οι κινητοποιήσεις των εφοριακών

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Α. Μακρυπίδης: Λάθος οι κινητοποιήσεις των εφοριακών

Posted: 19 Sep 2011 12:22 AM PDT

Image Αντίθετος με τις κινητοποιήσεις των εφοριακών εμφανίστηκε μέσω του ΣΚΑΪ 100,3 ο Ανδρέας Μακρυπίδης, βουλευτής ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.


Επισιτιστική κρίση στην Υεμένη

Posted: 19 Sep 2011 12:08 AM PDT

Image Για πολύ σοβαρή κρίση τροφίμων στην Υεμένη, τη φτωχότερη χώρα της Αραβικής Χερσονήσου, κάνει λόγο η διεθνής οργάνωση βοήθειας Oxfam, λόγο σε έκθεσή της. Επισημαίνεται ότι η ανάπτυξη τουλάχιστον των μισών παιδιών στην Υεμένη πλήττεται από την έλλειψη τροφής και ότι το 25% των γυναικών από 15 ως 49 ετών πλήττονται από οξύτατο υποσιτισμό.


Εντατικοί έλεγχοι της τροχαίας σε σχολικά λεωφορεία

Posted: 18 Sep 2011 09:58 PM PDT

Image

Κατά την διάρκεια  της  πρώτης εβδομάδας, της νέας σχολικής περιόδου από την τροχαία Αττικής πραγματοποιήθηκαν2351  έλεγχοι σε σχολικά και μισθωμένα λεωφορεία μεταφοράς μαθητών.


Ανέβηκαν στα 2,3 δισ. οι απώλειες από την απάτη στη UBS

Posted: 18 Sep 2011 09:40 PM PDT

Image Αναθεώρησε προς τα πάνω το ποσό που υπολογίζει πως έχασε από «απάτη» σε συναλλαγές σε 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια η ελβετική τράπεζα UBS. Η ζημιά χαρακτηρίστηκε από αναλυτές καταστροφική για τη φήμη της μεγαλύτερης τράπεζας της Ελβετίας, που μόλις άρχιζε να ανακάμπτει από την παρ' ολίγου κατάρρευσή της στην διάρκεια της οικονομικής κρίσης.


Λογόκριναν τον Άλεκ Μπόλντουιν και αυτός ακύρωσε την εμφάνισή του στα Έμμυ

Posted: 18 Sep 2011 09:06 PM PDT

Image Ακύρωσε την προγραμματισμένη εμφάνισή του στην τελετή απονομής των βραβείων Έμμυ ο ηθοποιός Άλεκ Μπόλντουιν, επειδή το τηλεοπτικό δίκτυο Fox, που τα μεταδίδει, λογόκρινε ένα αστείο για τον ιδιοκτήτη του, Ρούπερτ Μέρντοχ.


Ληστεία μετά φόνου στη λαχαναγορά του Ρέντη

Posted: 18 Sep 2011 10:11 PM PDT

Image Ένας 38χρονος άνδρας έπεσε νεκρός τα ξημερώματα από τις σφαίρες αγνώστων στην είσοδο της λαχαναγοράς του Ρέντη.


Νέος γύρος διαπραγματεύσεων για την έκτη δόση

Posted: 18 Sep 2011 06:36 PM PDT

Image Με την τηλεδιάσκεψη που αναμένεται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα μεταξύ του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου με των επικεφαλής της τρόικας ξεκινά ο νέος γύρος σκληρών διαπραγματεύσεων για την έκτη δόση του πακέτου στήριξης προς την Ελλάδα. Επιστολή του ΓΓ Δημοσιονομικής Πολιτικής προς τους υπουργούς και τους ΓΓ.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: