Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Επιθέσεις κουκουλοφόρων στα Εξάρχεια




SKAI.gr: Επιθέσεις κουκουλοφόρων στα Εξάρχεια

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Επιθέσεις κουκουλοφόρων στα Εξάρχεια

Posted: 11 Sep 2011 01:18 AM PDT

Image Κουκουλοφόροι στα Εξάρχεια πραγματοποίησαν τρεις επιθέσεις με πέτρες και βόμβες μολότοφ εναντίον αστυνομικών δυνάμεων. Οδηγούνται στον εισαγγελέα τέσσερα άτομα, που συνελήφθησαν χθες το βράδυ στη λεωφόρο Αμαλίας στο Σύνταγμα, για επιθέσεις εναντίον αστυνομικών.


Ελλάδα: Θλιβερή πρωτιά στην αύξηση αυτοκτονιών

Posted: 10 Sep 2011 10:56 PM PDT

Image Η Ελλάδα έχει το μεγαλύτερο ποσοστό αύξησης στις αυτοκτονίες σε ολόκληρη την Ευρώπη, δήλωσε στο ΣΚΑΪ 100,3 η Ελένη Μπεκιάρη, μέλος της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Κλίμακα. Όπως επισήμανε, αιτία για το ένα τέταρτο των αυτοκτονιών τον τελευταίο χρόνο ήταν οικονομικοί λόγοι.


Αιγάλεω: Συλλήψεις για παράνομη αφισοκόλληση

Posted: 10 Sep 2011 10:34 PM PDT

Image Δύο άτομα συνελήφθησαν το Σάββατο στο Αιγάλεω και παραπέμφθηκαν με την αυτόφωρη διαδικασία, γιατί αφισοκολλούσαν χωρίς άδεια. «Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να ρυπαίνει το Αιγάλεω» είπε στο ΣΚΑΪ 100,3 ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Γιάννης Δημομελέτης.


«Έφυγε» ο αμερικανός ηθοποιός Κλιφ Ρόμπερτσον

Posted: 10 Sep 2011 10:21 PM PDT

Image Απεβίωσε ο αμερικανός ηθοποιός Κλιφ Ρόμπερτσον, ο οποίος είχε κερδίσει το Όσκαρ καλύτερου ηθοποιού το 1968 για την ερμηνεία του στην ταινία "Τσάρλι", όπου έπαιξε έναν επιστάτη με νοητική υστέρηση.


Αποφασισμένο το Πακιστάν να εξαλείψει την τρομοκρατία

Posted: 10 Sep 2011 10:09 PM PDT

Image Την αποφασιστικότητά της να εξαλείψει την τρομοκρατία, εξέφρασε η κυβέρνηση του Πακιστάν. «Ως μια χώρα που έχει πληγεί σκληρά από την τρομοκρατία, επαναβεβαιώνουμε την εθνική μας αποφασιστικότητα να ενισχύσουμε την διεθνή συνεργασία για την εξάλειψη της τρομοκρατίας», ανέφερε το πακιστανικό ΥΠΕΞ.


Μιράντα Ξαφά: Η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη είναι αμφίδρομη

Posted: 10 Sep 2011 09:49 AM PDT

Image Η διακοπή των διαπραγματεύσεων με την τρόικα και η ξαφνική αναχώρηση της αποστολής την περασμένη εβδομάδα συνέβη τη χειρότερη δυνατή στιγμή, καθώς εκκρεμούν σημαντικά θέματα που πρέπει να επιλυθούν πριν εγκριθεί το β' πακέτο στήριξης ύψους 109 δισ. ευρώ τονίζει στην «Κ» η Μιράντα Ξαφά.


«Κυριακή με δράση» και με ΔΕΘ

Posted: 10 Sep 2011 10:01 AM PDT

Image Λίγο πριν τη συνέντευξη Tύπου του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, όλα τα νέα στην εκπομπή «Κυριακή με δράση» με τον Σπύρο Μάλλη και πλειάδα καλεσμένων την Κυριακή στις 10 το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.


Ξενάγηση στον Ελαιώνα την Κυριακή

Posted: 09 Sep 2011 06:51 AM PDT

Image Η πρώτη ξενάγηση στον Ελαιώνα θα γίνει την Κυριακή. Οι ακροατές μας θα συγκεντρωθούν στο Σύνταγμα (οδός Φιλελλήνων στο υπαίθριο πάρκινγκ) στις 10 το πρωί. Δυο πούλμαν της εταιρίας Στεφανάκη θα μεταφέρουν τους ακροατές.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: