Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Τουλάχιστον 47 οι νεκροί από επεισόδια στη Συρία





SKAI.gr: Τουλάχιστον 47 οι νεκροί από επεισόδια στη Συρία

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Τουλάχιστον 47 οι νεκροί από επεισόδια στη Συρία

Posted: 16 Sep 2011 10:54 PM PDT

Image Τουλάχιστον 47 άνθρωποι σκοτώθηκαν την Παρασκευή από τις δυνάμεις ασφαλείας στη Συρία καθώς διαδηλωτές που αξιώνουν τον εκδημοκρατισμό της χώρας βγήκαν ξανά στους δρόμους αψηφώντας τη συνεχιζόμενη σκληρή καταστολή, σύμφωνα με ακτιβιστές της αντιπολίτευσης.


Κίνα: «Εγγυήσεις» για τις επενδύσεις σε χρέος χωρών της ΕΕ

Posted: 16 Sep 2011 11:12 PM PDT

Image Η Κίνα πρέπει να ζητήσει από τις χώρες της ευρωζώνης που αντιμετωπίζουν κρίσεις χρέους, εγγυήσεις για τις επενδύσεις της, αναφέρει κύριο άρθρο της σημαντικότερης κρατικής εφημερίδας της χώρας, υποστηρίζοντας πως το Πεκίνο δεν πρέπει να χειριστεί μόνο του την κάλυψη του ευρωπαϊκού χρέους.


Κυβερνητικός «πονοκέφαλος» οι αντιδράσεις για το κλείσιμο της ΕΤ1

Posted: 16 Sep 2011 01:24 PM PDT

Image Τη διαφανή και αξιοκρατική εφαρμογή της εγκυκλίου του υπουργού Οικονομικών για την εργασιακή εφεδρεία, ζήτησε από τη διοίκηση της ΕΡΤ και του ΑΠΕ, ο Ηλίας Μόσιαλος. Πέντε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, εκφράζουν την αντίθεση τους στο κλείσιμο της ΕΤ1, δημιουργώντας νέο ζήτημα στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.


Υπ. Παιδείας : Πρόσληψη δασκάλων και νηπιαγωγών Ειδικής Αγωγής

Posted: 16 Sep 2011 01:09 PM PDT

Image Την πρόσληψη 822 δασκάλων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) και 187 νηπιαγωγών (ΕΑΕ), αναπληρωτών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, για την κάλυψη των λειτουργικών κενών σε δομές της Ειδικής Αγωγής για το σχολικό έτος 2011-2012.


Λιβύη: Την Κυριακή ανακοινώνεται η νέα μεταβατική κυβέρνηση

Posted: 16 Sep 2011 11:57 AM PDT

Image Την Κυριακή αναμένεται να ανακοινωθεί η νέα μεταβατική κυβέρνηση της Λιβύης. Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ παραχώρησε την έδρα της Λιβύης στο Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο, το πολιτικό όργανο των εξεγερμένων. Στην Τρίπολη ο τούρκος πρωθυπουργός.


Χορός και πικνίκ στην Πανεπιστημίου!Γίνεται;

Posted: 16 Sep 2011 11:20 AM PDT

Image Το Σαββατοκύριακο σχεδόν έφτασε (λίγες ώρες έχουν απομείνει). Διάφορα happenings που λαμβάνουν χώρα στον κεντρικό δρόμο της πρωτεύουσας, την οδό Πανεπιστημίου, τη μετατρέπουν σε hot spot. Απ΄ όλα έχει αυτή η πόλη!


Συνεχίζουμε να καθαρίζουμε την Ελλάδα

Posted: 12 Sep 2011 12:47 PM PDT

Image Ο ΣΚΑΪ, μαζί με τους συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα, συνεχίζουν τη μεγαλύτερη εκστρατεία καθαρισμού που έχει γίνει μέχρι σήμερα. Οι νέες δράσεις καθαρισμού γίνοται σε Αίγινα, Αιγάλεω, Κουβαρά και Κέρκυρα. Παράλληλα με τις δράσεις καθαρισμού, το Σάββατο και την Κυριακή 17 & 18/09 θα λάβει χώρα μια αξιόλογη πρωτοβουλία του δικτύου Εθελοντών Ζωγράφου.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: