Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Ομηρία 30 παιδιών σε σχολείο της Μαλαισίας






SKAI.gr: Ομηρία 30 παιδιών σε σχολείο της Μαλαισίας

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Ομηρία 30 παιδιών σε σχολείο της Μαλαισίας

Posted: 07 Jul 2011 12:10 AM PDT

Image Τριάντα παιδιά κρατούνται όμηροι από έναν άνδρα σε παιδικό σταθμό της νότιας Μαλαισίας. «Διεξάγουμε διαπραγματεύσεις με τον άνδρα για να απελευθερώσει τα παιδιά. Κρατάει 30 παιδιά» δήλωσε εκπρόσωπος των υπηρεσιών ασφαλείας.


Φοιτητές έκαναν "σκονάκι" στον τοίχο του απέναντι κτιρίου!

Posted: 07 Jul 2011 12:00 AM PDT

Image Ένα σκονάκι… αριστούργημα έκαναν φοιτητές του ΤΕΙ Λάρισας, καθώς έγραψαν τη λύση άσκησης σε τοίχο απέναντι από το κτίριο που έδιναν εξετάσεις! Το σκονάκι γράφτηκε στον μπροστινό τοίχο του κτιρίου Τουριστικών Επιχειρήσεων, ώστε να είναι ορατό από κτίριο, όπου διεξάγονταν οι εξετάσεις.


Δραματική αύξηση των νεκρών από πνιγμούς

Posted: 06 Jul 2011 11:00 PM PDT

Image Ανεβαίνει δραματικά ο αριθμός των θυμάτων από πνιγμό στις ελληνικές θάλασσες. Τραγωδία με πνιγμό πεντάχρονου παιδιού στην περιοχή του χωριού Λυγιά, που βρίσκεται μεταξύ  Κορίνθου και Αιγίου.


Δυστύχημα με τουλάχιστον 35 νεκρούς στην Ινδία

Posted: 06 Jul 2011 10:31 PM PDT

Image Τουλάχιστον 35 νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός σύγκρουσης τρένου με λεωφορείο στα βόρεια της Ινδίας, μετέδωσε τηλεοπτικό κανάλι της χώρας. Στο λεωφορείο επέβαιναν 80 άτομα.


Φονικό σε πολυκατοικία με αλλοδαπούς, στο Βύρωνα

Posted: 06 Jul 2011 09:55 PM PDT

Image Κατά τη διάρκεια συμπλοκής μεταξύ αλλοδαπών στη συμβολή των οδών Χρυσάφη και Μαδύτου, στο Βύρωνα για προσωπικές διαφορές, τραυματίστηκε θανάσιμα από μαχαίρι ένας 37χρονος Αλβανός.


Siemens: Συλλογή υπογραφών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για σύσταση προανακριτικής

Posted: 06 Jul 2011 10:24 AM PDT

Image Σε συλλογή υπογραφών για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση της Siemens προχωρούν σύμφωνα με πληροφορίες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Θα ζητείται περαιτέρω διερεύνηση για τέσσερις – μόνο - πρώην υπουργούς που το όνομά τους ενεπλάκη στην υπόθεση.


Δυσκολεύει τη διάσωση της Ελλάδας η πώληση των ομολόγων

Posted: 06 Jul 2011 10:21 AM PDT

Image Οι ελπίδες της Ευρώπης για σημαντική συνεισφορά του ιδιωτικού τομέα στη διάσωση της Ελλάδας λιγοστεύουν, αναφέρει άρθρο της Wall Street Journal, καθώς αποδεικνύεται ότι οι τράπεζες έχουν πουλήσει μεγάλο ποσοστό των ελληνικών ομολόγων...


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: