Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Ο Άξελ Βέμπερ αναμένεται να αναλάβει τη UBS






SKAI.gr: Ο Άξελ Βέμπερ αναμένεται να αναλάβει τη UBS

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Ο Άξελ Βέμπερ αναμένεται να αναλάβει τη UBS

Posted: 01 Jul 2011 12:41 AM PDT

Image Ο πρώην πρόεδρος της Bundesbank Άξελ Βέμπερ αναμένεται να αναλάβει από το 2012 τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος σύμβουλου της ελβετικής τράπεζας UBS, αναφέρουν γερμανικές εφημερίδες. Θεωρείτο για μεγάλο χρονικό διάστημα υποψήφιος για τη διαδοχή του Γιόζεφ Άκερμαν στο τιμόνι της Deutsche Bank.


Ο Τύπος σήμερα

Posted: 01 Jul 2011 12:27 AM PDT

Image Η ψήφιση του εφαρμοστικού νόμου στη Βουλή, τα γεγονότα στο κέντρο της Αθήνας, η συμφωνία των γερμανικών τραπεζών να συμμετέχουν στο σχέδιο στήριξης της Ελλάδας, η αναστολή των μισθολογικών ωριμάνσεων στο Δημόσιο και το σχέδιο για το νέο νόμο-πλαίσιο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, απασχολούν τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.


Άνω των 100 εκατ. το έλλειμμα στην Commercial Value

Posted: 30 Jun 2011 11:17 PM PDT

Image Έλλειμμα άνω των 100 εκατομμυρίων ευρώ επιβεβαιώνει η έκθεση του επόπτη Χαρτοφυλακίου Ζωής Γιάννη Παντελίδη στα αποθέματα της Commercial Value, συγγενούς εταιρίας του ομίλου της ΑΣΠΙΣ Πρόνοια, η άδεια της οποίας ανακλήθηκε το Φεβρουάριο του 2010.


Αποκλεισμένα στη Λαμπεντούζα εκατοντάδες παιδιά

Posted: 30 Jun 2011 11:00 PM PDT

Image Κάτω από άθλιες υγειονομικές συνθήκες ζουν τους τελευταίους μήνες εκατοντάδες παιδιά που έφτασαν μαζί με άλλους πρόσφυγες από την Βόρειο Αφρική στο ιταλικό νησί Λαμπεντούζα.


«Διαζύγιο» Ολυμπιακού - Μπουρούση

Posted: 30 Jun 2011 10:24 PM PDT

Image Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί μετά από πέντε χρόνια ο Γιάννης Μπουρούσης. Τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούσαν τον παίκτη και τις συνομιλίες του με τον Μάκη Ψωμιάδη είχαν κάνει το κλίμα ιδιαίτερα βαρύ και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι αποφάσισαν ότι δεν θα συνεχιζόταν η συνεργασία των δύο πλευρών.


«Παραμύθια από ψέμα κι αλήθεια» των αδελφών Γκριμμ

Posted: 30 Jun 2011 08:56 PM PDT

Image Η Εταιρεία Θεάτρου ΠΑΙΚΤΕΣ παρουσιάζει στις 1, 2 και 3 Ιουλίου (Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή), στις 7.30μμ, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου, την παράσταση 'Παραμύθια από ψέμα κι αλήθεια'. Η παράσταση θα παιχτεί στο Θησείο, στο παρκάκι και στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη. Η παρακολούθηση των παραστάσεων είναι δωρεάν.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: