Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

SKAI.gr: Κοντά στον ηγέτη των FARC έφτασαν οι κολομβιανές ένοπλες δυνάμεις





SKAI.gr: Κοντά στον ηγέτη των FARC έφτασαν οι κολομβιανές ένοπλες δυνάμεις

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Κοντά στον ηγέτη των FARC έφτασαν οι κολομβιανές ένοπλες δυνάμεις

Posted: 03 Jul 2011 10:43 PM PDT

Image Mετά βίας γλίτωσε τη σύλληψη o επικεφαλής της μεγαλύτερης αντάρτικης οργάνωσης της Κολομβίας, FARC, Αλφόνσο Κάνο, διαφεύγοντας μόλις μερικές ώρες προτού ο στρατός καταλάβει το κρησφύγετό του. Ο Αλφόνσο Κάνο γλίτωσε τη σύλληψη για τρίτη φορά.


Συρία: Αιματηρή επίθεση κατά διαδηλωτών

Posted: 03 Jul 2011 10:14 PM PDT

Image Σύμφωνα με μαρτυρίες, άνδρες των υπηρεσιών ασφαλείας άνοιξαν πυρ και σκότωσαν δύο διαδηλωτές την Κυριακή, κατά την διάρκεια κινητοποίησης με αίτημα την απομάκρυνση του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ από την εξουσία, σε προάστιο της Δαμασκού.


Κίνα: Εγκλωβίστηκαν 40 ανθρακωρύχοι

Posted: 03 Jul 2011 10:02 PM PDT

Image Διασώστες προσπαθούν να απεγκλωβίσουν 40 εργαζόμενους που βρίσκονται παγιδευμένοι σε δύο ανθρακωρυχεία στο νότιο τμήμα της χώρας, μετά από δύο δυστυχήματα που σημειώθηκαν σε ισάριθμα ανθρακωρυχεία.


Πρώτη Γραμμή και ΣΚΑΪ Τώρα σας ταξιδεύουν με ιστιοπλοϊκό

Posted: 03 Jul 2011 09:38 PM PDT

Image Ο ΣΚΑΪ και οι εκπομπές Πρώτη Γραμμή και ΣΚΑΪ Τώρα, προσφέρουν σε ένα τυχερό νικητή ένα ταξίδι για τέσσερα άτομα στα νησιά του Ιουνίου με το ιστιοπλοϊκό Ionian Breeze για πέντε ολόκληρες ημέρες. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί από την εκπομπή ΣΚΑΙ ΤΩΡΑ την Παρασκευή 08/07/2011.


Ο Αλ. Αθανασιάδης καταγγέλλει ότι δέχτηκε απειλές για το μεσοπρόθεσμο

Posted: 03 Jul 2011 01:06 PM PDT

Image Αίσθηση προκαλεί η δήλωση του Αλέκου Αθανασιάδη από το ΠΑΣΟΚ, ότι τον απείλησαν για τη ζωή του, προκειμένου να ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.


Τη Δευτέρα κρίνεται η τύχη του ALTER

Posted: 03 Jul 2011 12:14 PM PDT

Image Στο πρωτοδικείο Αθηνών κρίνεται τη Δευτέρα η τύχη του τηλεοπτικού σταθμού ALTER, οπότε οι δικαστές θα αποφασίσουν για την υπαγωγή ή όχι του καναλιού στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα. Η «οικονομική τρύπα» στην επιχείρηση ξεπερνά τα 550 εκατομμύρια ευρώ, ενώ για να επιβιώσει ζητά νέα δάνεια ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ.


Αποστολή καθαρισμού σε Πειραιά και Πολύγωνο εξετελέσθη

Posted: 03 Jul 2011 06:25 AM PDT

Image Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός της ακτογραμμής κάτω από την πλατεία Αλεξάνδρας στον Πειραιά, στο Άλσος Πολυγώνου και περιοχών σε πολλές άλλες γειτονιές. Οι δράσεις καθαρισμού του ΣΚΑΪ, σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζονται από αυτό το Σάββατο 9 Ιουλίου και κάθε Σάββατο τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: