Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

SKAI.gr: Μειώνονται οι καταθέσεις, αυξάνονται οι αιτήσεις για τα υπερχρεωμένα




SKAI.gr: Μειώνονται οι καταθέσεις, αυξάνονται οι αιτήσεις για τα υπερχρεωμένα

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Μειώνονται οι καταθέσεις, αυξάνονται οι αιτήσεις για τα υπερχρεωμένα

Posted: 06 Jul 2011 12:51 AM PDT

Image Κατά 4,9 δισ. ευρώ μειώθηκαν οι καταθέσεις επιχειρήσεων και νοικοκυριών το Μάιο, λόγω της αβεβαιότητας για την εκταμίευση της 5ης δόσης του δανείου και τα σενάρια εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ. Μιλώντας στην εκπομπή Πρώτη Γραμμή, ο ΓΓ Καταναλωτή Δ. Σπυράκος σημείωσε ότι το πρώτο εξάμηνο του έτους έγιναν 3.2000 αιτήσεις υπαγωγής στο νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.


Εργαστήρια Skunk εντοπίστηκαν στην Σαντορίνη

Posted: 05 Jul 2011 11:24 PM PDT

Image Δυο εργαστήρια παραγωγής ναρκωτικού Skunk εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Σαντορίνης το τελευταίο δεκαήμερο. Πρόκειται για ένα ναρκωτικό που εξελίχθηκε την τελευταία πενταετία, ιδιαίτερα βαρύ και δραστικό. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Σαντορίνης πληροφορήθηκαν τα σχέδια των δυο ανδρών και έκαναν έφοδο στα δυο μυστικά εργαστήρια.


Πιάστηκε στα «πράσα» με 52 κιλά κάνναβης

Posted: 05 Jul 2011 10:36 PM PDT

Image Πενήντα δύο κιλά ακατέργαστης κάνναβης από τα ελληνοαλβανικά σύνορα μετέφερε 36χρονος με το αυτοκίνητό του, με προορισμό την Αθήνα. Ο συνεργάτης του, κινούμενος σαν προπομπός με δεύτερο αυτοκίνητο, μετά από καταδίωξη, κατάφερε να εγκαταλείψει το αυτοκίνητο και να εξαφανιστεί.


Συνάντηση Διαμαντοπούλου - Σαμαρά

Posted: 05 Jul 2011 10:22 PM PDT

Image Με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά θα συναντηθεί η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις αλλαγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Οι εκπρόσωποι των πανεπιστημιακών, των καθηγητών ΤΕΙ και των ερευνητών, ζήτησαν από την υπουργό τρίμηνη παράταση στην κατάθεση του νομοσχεδίου.


Συζήτηση για ένταξη ενός παλαιστινιακού κράτους στον ΟΗΕ

Posted: 05 Jul 2011 09:59 PM PDT

Image H πιθανότητα να γίνει ένα παλαιστινιακό κράτος στη Λωρίδα της Γάζας μέλος των Ηνωμένων Εθνών, θα συζητηθεί τον Ιούλιο στο Συμβούλιο Ασφαλείας του διεθνούς οργανισμού. «Πιστεύω ότι αυτή θα είναι μια ευκαιρία να συζητήσουμε διάφορες επιλογές που μπορεί να υπάρχουν για την παλαιστινιακή πλευρά», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΑ Π. Βίτιχ.


Δικογραφίες «αγνώστων δραστών» σε βάρος αστυνομικών για τα επεισόδια

Posted: 05 Jul 2011 08:10 PM PDT

Image Δικογραφίες σε βάρος αστυνομικών για χρήση χημικών και σωματικές βλάβες σε βάρος πολιτών, αλλά και για παραβίαση πανεπιστημιακού ασύλου έχει σχηματίσει η Εισαγγελία. Την ακοή του και στα δύο αυτιά απώλεσε πλήρως δημοσιογράφος από χειροβομβίδα κρότου-λάμψης που έριξαν δίπλα του αστυνομικές δυνάμεις, κατά την διάρκεια των διαδηλώσεων στις 15 Ιουνίου.


Debate: «Φεύγω ή μένω στην Ελλάδα της κρίσης;»

Posted: 05 Jul 2011 08:52 PM PDT

Image «Φεύγω ή μένω στην Ελλάδα της κρίσης;» είναι ο τίτλος του debate που διοργανώνει ο οργανισμός Intelligence Squared Greece την Τετάρτη (6/7) στις 7 το απόγευμα στο Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού, Πειραιώς 254. Το debate θα μεταδοθεί ζωντανά από το Skai.gr.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: