Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Fwd: SKAI.gr: Διασημότητες ενώνουν τις δυνάμεις τους για το λιμό στη Σομαλία





SKAI.gr: Διασημότητες ενώνουν τις δυνάμεις τους για το λιμό στη Σομαλία

Link to ΣΚΑΪ - Πολιτισμός

Διασημότητες ενώνουν τις δυνάμεις τους για το λιμό στη Σομαλία

Posted: 10 Aug 2011 09:02 PM PDT

Image Πλήθος διασημοτήτων, από την Λέιντι Γκάγκα, τη Μαντόνα και τον Εμινεμ, έως τον Ελτον Τζον, τον Στινγκ και τον Ντέηβιντ Μπέκαμ, συμμετέχουν σε ταινία που στόχο έχει να συμβάλλει στην καταπολέμηση της πείνας που θερίζει τη Σομαλία και άλλες χώρες της Ανατολικής Αφρικής.


50 χρόνια ΚΘΒΕ με «Μικρά Διονύσια» στην Επίδαυρο

Posted: 10 Aug 2011 10:38 AM PDT

Image Με την παράσταση «Μικρά Διονύσια» το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας γιορτάζει 50 χρόνια ζωής του, την Παρασκευή και το Σάββατο 12 και 13 Αυγούστου στην Επίδαυρο. Τα «Μικρά Διονύσια» είναι μια παράσταση – γιορτή (φόρος τιμής), σε σύνθεση κειμένων και μετάφραση Κ.Χ.Μύρη, που αποτελεί συγχρόνως και ένα ταξίδι μνήμης στο θεατρικό τότε και τώρα.


Μείωση των επισκεπτών στα μουσεία, αύξηση στους αρχαιολογικούς χώρους

Posted: 10 Aug 2011 09:55 AM PDT

Image Μείωση των επισκεπτών των μουσείων κατά 8,6%, με αύξηση των επισκεπτών κατά 13,8% στους αρχαιολογικούς χώρους καταγράφει για τον Απρίλιο η Στατιστική Υπηρεσία. Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ αναλυτικά.


60 χρόνια Ινστιτούτο Γκαίτε

Posted: 10 Aug 2011 06:42 AM PDT

Image Πριν από 60 χρόνια, ιδρύθηκε στο Μόναχο το Ινστιτούτο Γκαίτε. Ήταν ένας σύλλογος με στόχο την «επιμόρφωση αλλοδαπών δασκάλων γερμανικής γλώσσας». Σήμερα, είναι ένας από τους πιο σπουδαίους πολιτιστικούς θεσμούς του κόσμου.


Μουσικές βραδιές υψηλής ποιότητας στην Αίγινα

Posted: 10 Aug 2011 06:23 AM PDT

Image Μουσικές βραδιές υψηλής ποιότητας μπορούν να παρακολουθήσουν οι φιλόμουσοι επισκέπτες και κάτοικοι της Αίγινας, στο 6ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας (από τις 12 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου 2011). Τίτλος του 6ου Φεστιβάλ είναι: «Μ΄ ένα τραγούδι πάντα ανοίγει ο δρόμος για τους ουρανούς» (στίχος του Νίκου Γκάτσου) αφού έχει γίνει προσπάθεια στις περισσότερες συναυλίες να υπάρχει η ανθρώπινη φωνή: το τραγούδι.


Κορυφώνεται η προσπάθεια του ΥΠΠΟ για την ανάδειξη της αρχαίας Κέας

Posted: 10 Aug 2011 12:21 AM PDT

Image Η δεύτερη φάση ανάδειξης της αρχαίας Καρθαίας περιλαμβάνει την ανασκαφή και ανάδειξη του αρχαίου θεάτρου της πόλης, τη στερέωση του ετοιμόρροπου αναλήμματος πάνω στο οποίο στέκεται ο αρχαϊκός ναός του Απόλλωνα και η ολοκλήρωση του προπύλου που οδηγεί στην Ακρόπολη.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Πολιτισμός
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: