Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Fwd: SKAI.gr: Πτώματα λαθρομεταναστών στη Λαμπεντούζα






SKAI.gr: Πτώματα λαθρομεταναστών στη Λαμπεντούζα

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Πτώματα λαθρομεταναστών στη Λαμπεντούζα

Posted: 31 Jul 2011 11:05 PM PDT

Image Η ιταλική ακτοφυλακή ανακάλυψε τα πτώματα 25 λαθρομεταναστών μέσα σε πλοιάριο, το οποίο μετέφερε 268 ανθρώπους στις ακτές της νήσου Λαμπεντούζα, μετέδωσε το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA.


Συμφωνία στο παρά πέντε για το χρέος των ΗΠΑ

Posted: 31 Jul 2011 08:52 PM PDT

Image «Θέλω να ανακοινώσω ότι οι ηγέτες και των δύο πλευρών επέλεξαν να συμφωνήσουν στην στρατηγική που θα έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση του ελλείμματος και την αποφυγή της στάσης πληρωμών, επιλογή που εάν δεν γινόταν θα έφερνε καταστροφικά αποτελέσματα για τη οικονομία μας» επεσήμανε ο Μπαράκ Ομπάμα από τον Λευκό Οίκο.


Πορεία «Αγανακτισμένων» το απόγευμα της Δευτέρας

Posted: 31 Jul 2011 08:10 PM PDT

Image Πορεία διαμαρτυρίας προς το Δημαρχείο της Αθήνας θα πραγματοποιήσουν στις έξι το απόγευμα της Δευτέρας οι «Αγανακτισμένοι» μετά την απομάκρυνση των σκηνών από την πλατεία Συντάγματος που πραγματοποίησαν συνεργεία του δήμου.


Οι oίκοι αξιολόγησης στο στόχαστρο τώρα και της αμερικανικής πολιτικής

Posted: 31 Jul 2011 05:51 AM PDT

Image Οι τρεις σημαντικότεροι oίκοι aξιολόγησης στον κόσμο απειλούν εδώ και καιρό να υποβαθμίσουν την πιστοληπτική ικανότητα των ΗΠΑ. Αμερικανοί πολιτικοί στρέφουν τώρα τα πυρά τους στις εταιρείες που εξέθρεψαν.


Μπρέιβικ: Αν παραιτηθεί η κυβέρνηση θα δώσει περισσότερες πληροφορίες

Posted: 31 Jul 2011 05:43 AM PDT

Image Ο δράστης της διπλής επίθεσης την περασμένη εβδομάδα στη Νορβηγία 'Αντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ, ζήτησε την παραίτηση της κυβέρνησης με αντάλλαγμα τη συνεργασία του για την παροχή περισσοτέρων πληροφοριών. Σύμφωνα με δημοσκόπηση, η δημοτικότητα του κυβερνώντος Εργατικού Κόμματος εκτοξεύτηκε στα ύψη μετά τις πολύνεκρες επιθέσεις.


Ποτίσαμε την Πεντέλη

Posted: 31 Jul 2011 02:49 AM PDT

Image Δεκατρείς υδροφόρες των δήμων πήραν μέρος στο πότισμα που πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Προστασίας Ανάπλασης του Πεντελικού και ο ΣΚΑΪ στην Πεντέλη. Ποτίστηκαν με 600.000 λίτρα νερού τα 43.000 δέντρα που φυτεύτηκαν το χειμώνα.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: