Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2011

Fwd: SKAI.gr: Ψάρι υποβλήθηκε σε θεραπεία απεξάρτησης από τη ... σοκολάτα!


SKAI.gr: Ψάρι υποβλήθηκε σε θεραπεία απεξάρτησης από τη … σοκολάτα!

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Ψάρι υποβλήθηκε σε θεραπεία απεξάρτησης από τη … σοκολάτα!

Posted: 02 Aug 2011 10:01 PM PDT

Image Ένα ψάρι μεγαλωμένο αποκλειστικά με σοκολάτα! Ακούγεται περίεργο, είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό. Ο λόγος για το «Γκάρι», ένα εξωτικό ασιατικό ψάρι, μήκους 40 εκατοστών, που είχε φθάσει να ζυγίζει 4 κιλά, αφού οι ιδιοκτήτες του το μεγάλωναν, ταίζοντάς το γκοφρέτες.


Επιτυχής η πρώτη πτήση αεροσκάφους με βιοκαύσιμο

Posted: 02 Aug 2011 09:48 PM PDT

Image Το αεροσκάφος τύπου Boeing 777-200ER της εταιρίας Aeromexico απογειώθηκε από την πόλη του Μεξικού με 250 επιβάτες. Χρειάστηκε 11 ώρες για να καλύψει την απόσταση χρησιμοποιώντας 30% χαμηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα βιοκαύσιμα (20 τόνους) και 70% κηροζίνη (55 τόνους). Με αυτό τον συνδυασμό εξοικονομήθηκαν 1,5 τόνοι παραδοσιακού καυσίμου.


Κλειστή η Ακρόπολη την Πανσέληνο του Αυγούστου

Posted: 02 Aug 2011 07:57 PM PDT

Image Σύμφωνα με την Α΄Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων οι προηγούμενοι εορτασμοί σημαδεύτηκαν από σοβαρά προβλήματα. Επιπλέον, το σκοτάδι εμποδίζει την κίνηση των επισκεπτών στην ολισθηρή και ανώμαλη επιφάνεια του ιερού Βράχου, ενώ υπάρχει κίνδυνος τραυματισμών.


Συρία: Βίαιες διαδηλώσεις με δεκάδες τραυματίες

Posted: 02 Aug 2011 07:48 PM PDT

Image Οι συριακές δυνάμεις ασφαλείας επιχείρησαν για μία ακόμη φορά να καταστείλουν βίαια τους διαδηλωτές που ζητούν την ανατροπή του Προέδρου Μπασάρ αλ - Ασάντ, ενώ σύροι πολίτες που επέστρεφαν από τη νυχτερινή προσευχή τους, βρέθηκαν ανάμεσα στην ανταλλαγή πυρών.


Σε συναινετικό κλίμα η συζήτηση για αυθαίρετα

Posted: 02 Aug 2011 12:15 PM PDT

Image Σε συναινετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη η συζήτηση του σχεδίου νόμου για την τακτοποίηση των αυθαίρετων στην αρμοδία επιτροπή της Βουλής. Ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Παπακωνσταντίνου δήλωσε έτοιμος να ακούσει εποικοδομητικές προτάσεις.


Π. Γερουλάνος για τουρισμό, Ακαδημία Πλάτωνος και στημένα παιχνίδια

Posted: 02 Aug 2011 11:18 AM PDT

Image Την ανησυχία ότι οι κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών ταξί θα έχουν μακροπρόθεσμες επιρροές στον τουρισμό, εξέφρασε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο Παύλος Γερουλάνος. Είπε ακόμα ότι το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο ενέκρινε σειρά παρεμβάσεων για την Ακαδημία Πλάτωνος.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: