Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Fwd: SKAI.gr: Αθήνα: Το μεγάλο «θύμα» του τουρισμού






SKAI.gr: Αθήνα: Το μεγάλο «θύμα» του τουρισμού

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Αθήνα: Το μεγάλο «θύμα» του τουρισμού

Posted: 09 Aug 2011 12:58 AM PDT

Image Κατά 10% αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών από το εξωτερικό την περίοδο Ιανουαρίου - Ιουλίου. Ωστόσο φορείς της αγοράς εκτιμούν ότι η πρόσφατη κινητοποίηση των ταξί είχε ως συνέπεια να ακυρωθούν περίπου 300.000 κρατήσεις, πλήττοντας κυρίως την Αθήνα.


Μειωμένα δρομολόγια των ΜΜΜ το δεκαπενταύγουστο

Posted: 09 Aug 2011 12:48 AM PDT

Image Σε ό,τι αφορά στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ, τη Δευτέρα 15 Αυγούστου θα ισχύει πρόγραμμα δρομολογίων βασισμένο στη δρομολόγηση της Κυριακής. Αντίστοιχα, τη Τρίτη 16 Αυγούστου θα ισχύει πρόγραμμα δρομολογίων βασισμένο στο πρόγραμμα δρομολογίων του Σαββάτου.


«Βαφτίζουν» βιοκομπόστ επικίνδυνα βιομηχανικά απόβλητα

Posted: 08 Aug 2011 11:53 PM PDT

Image Επικίνδυνα βιομηχανικά απόβλητα μετατρέπονται σε «βιοκομπόστ» και διοχετεύονται σε αγροτικές καλλιέργειες, ακόμη και βιολογικές. Αλλά και η περιοχή πέριξ της Υλίκης (από την οποία υδροδοτείται η Αττική), έχει μετατραπεί σε χωματερή τοξικών αποβλήτων, κάτι που εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους για το περιβάλλον και τον υδροφόρο ορίζοντα.


Θρίλερ με τη δολοφονία τσέχας συγγραφέος

Posted: 08 Aug 2011 11:30 PM PDT

Image Δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της στην Τσεχία βρέθηκε η 44χρονη συγγραφέας Σιμόνα Μόνιοβα. Η Μόνιοβα ήταν διάσημη στην Τσεχία για τα μυθιστορήματά της που περιέγραφαν κατεστραμμένους γάμους και εφιαλτικές σκηνές της συζυγικής ζωής. Η αστυνομία υποψιάζεται ότι δολοφόνος είναι ο ίδιος ο σύζυγός της.


«Πράσινο φως» για mall στο Κτήμα Καμπά

Posted: 08 Aug 2011 10:43 PM PDT

Image Ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο στα Μεσόγεια οδεύει προς υλοποίηση. Πρόκειται για το εμπορικό του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ στην Κάντζα, το οποίο μετά από περιπέτειες ετών, πήρε το «πράσινο» φως από το Συμβούλιο της Επικρατείας.


Ζωή στον ιστορικό ναό του Αγ. Κωνσταντίνου Ομόνοιας

Posted: 08 Aug 2011 10:28 PM PDT

Image «Χτυπημένος» από τον ισχυρό σεισμό του 1999 και τυλιγμένος με λινάτσες για παραπάνω από δέκα χρόνια, ο νεοκλασικός ναός, έργο του αρχιτέκτονα Λύσανδρου Καυταντζόγλου, θα επανέλθει στην αρχική του μορφή και θα συμβάλει με την επαναλειτουργία του στην αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής της Ομόνοιας.


Υπό την επήρεια ουσιών ο δράστης του μακελειού στη Νορβηγία

Posted: 08 Aug 2011 09:52 AM PDT

Image Ο Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ, δράστης της διπλής επίθεσης της 22ας Ιουλίου στο Όσλο και το νησί Οτόγια που κόστισε τη ζωή σε 77 ανθρώπους, ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών όταν διέπραξε τις δολοφονίες.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: