Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Fwd: η πραγματικότητα πίσω από την αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών






Χθες ο Υπουργός  «Προστασίας» του Πολίτη έφερε στην Βουλή νομοσχέδιο για την αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών ουσιών. Ο «Έλληνας» πρωθυπουργός υπήρξε θιασώτης μιας τέτοιας εξέλιξης και υποτίθεται ότι  οι προθέσεις είναι «αγαθές».

Ψέματα!

Αυτό στο οποίο στοχεύουν είναι η κατ' εντολή της Τρόϊκας αποσυμφόρηση των φυλακών όχι για να εξασφαλίσουν ανθρώπινες συνθήκες στους κρατούμενους, αλλά προκειμένου  να κάνουν χώρο για όσους χρωστούν πάνω από  5.000 Ε στην εφορία, αλλά και για τους bloggers που τους ξεμπροστιάζουν όπως αποκάλυψε σήμερα  σε πρωινή εκπομπή γνωστός «επαναστάτης» βουλευτής. 

Ο επικοινωνιακός σχεδιασμός  είναι άριστος. Το κίνημα των ταξί βαίνει προς εκτόνωση. Έπρεπε να βρουν κάτι άλλο για να  καπελώσουν την επικαιρότητα! Τα ναρκωτικά είναι εξαιρετικά «πιασάρικο» θέμα αφού έχει απέναντί του την συντριπτική πλειοψηφία της Ελληνικής Κοινωνίας.

Τι θέλουν να κρύψουν; Πρώτα τις αποφάσεις της ομάδας Δραγώνα του Υπουργείου «Παιδείας» οι οποίοι επιθυμούν διακαώς την εξαφάνιση της Ελληνικής Μυθολογίας και Ιστορίας από τα σχολεία και δεύτερο την ψήφιση νομοσχεδίου με προκλητικές διευκολύνσεις στις τράπεζες. Εξάλλου το νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά θα εξαφανιστεί από την δημοσιότητα μόλις αρχίσει η συζήτηση για την περεταίρω αφαίμαξη των χαμηλών εισοδημάτων. Η χώρα δέχεται πολυμέτωπη επίθεση από άρπαγες καλυμμένη πίσω από μία ολοκληρωτική επικοινωνιακή πολιτική.

Οι Βο(υ)λευτές , οι υπουργοί και οι πέριξ αυτών βολεμένοι, πειθήνια όργανα των πατρώνων παρακολουθούν ατάραχοι οχυρωμένοι πίσω από τον πακτωλό αποζημιώσεων και άλλων προκλητικών προνομίων, έχοντας ενισχύσει και την βουλευτική ασυλία με νόμο του Απριλίου του 2011 ώστε να μην μπορούν να προσαχθούν βιαίως, όπως κάθε άλλος Έλληνας Πολίτης.

Όλα κρύβονται κάτω από το επικοινωνιακό χαλί. Και το χαλί αλλάζει ανάλογα με τις εντολές των επικοινωνιολόγων.

Το φάντασμα των διεθνών μεγαλοτραπεζιτών αναδεικνύεται ως η νέα παγκόσμια θεότητα.

Η Εκκλησία υποτάσσεται με αντάλλαγμα την στήριξη της Κυβέρνησης και την εξασφάλιση προνομίων τόσο για την εκκλησιαστική περιουσία όσο και για τους μισθούς του κλήρου οι οποίοι εξαιρούνται από την φοροεπιδρομή! 

Ως πότε «θα ζούμε στα στενά»;

Ιωάννης Δέμος






(προωθημένο κείμενο)

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: