Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Γ. Σγουρός: Η Αθήνα θα αλλάξει με τον Ελαιώνα





SKAI.gr: Γ. Σγουρός: Η Αθήνα θα αλλάξει με τον Ελαιώνα

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Γ. Σγουρός: Η Αθήνα θα αλλάξει με τον Ελαιώνα

Posted: 30 Aug 2011 11:48 PM PDT

Image «Όταν φτιαχτεί ο Ελαιώνας, η εικόνα της Αθήνας θα αλλάξει», δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός στο πλαίσιο της καμπάνιας ενημέρωσης για την περιοχή που πραγματοποιεί ο ΣΚΑΪ. Ο Ιερός χώρος σήμερα είναι παραμελημένος, γεμάτος σκουπίδια και συνεχώς υποβαθμίζεται.


Νταεγού 5η μέρα

Posted: 30 Aug 2011 10:10 PM PDT

Image Η πέμπτη μέρα του 13ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ανοικτού στίβου του Νταεγού είναι ουσιαστικά μέρα ανάπαυσης των αθλητών και «επαναφόρτισης» των ψυχοσωματικών δυνάμεων τους μετά από ένα επίπονο πρόγραμμα το οποίο προηγήθηκε, με δυσχερείς συνθήκες.


Ομπάμα: Ο ασθενής χρειάζεται χρόνο για να αναρρώσει

Posted: 30 Aug 2011 09:34 PM PDT

Image «Διερχόμαστε τη χειρότερη οικονομική κρίση μετά το Μεγάλο Κραχ (κρίση του 1929) και μετά τις υφέσεις και τις οικονομικές κρίσεις που έχουμε περάσει, ο ασθενής χρειάζεται χρόνο για να αναρρώσει», δήλωσε ο αμερικανός πρόεδρος, ο οποίος ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα νέο σχέδιο για την αντιμετώπιση του ελλείμματος και της ανεργίας.


Μοίρασαν σε κηδεία κουραμπιέδες πασπαλισμένους με ... κοκαϊνη

Posted: 30 Aug 2011 09:29 PM PDT

Image Συμμορία Βουλγάρων εμπόρων ναρκωτικών επιχείρησε να διακινήσει κοκαϊνη, μεταφέροντάς την ως ζάχαρη άχνη πάνω σε παραδοσιακούς κουραμπιέδες. Η επιχείρηση ωστόσο είχε παταγώδη αποτυχία, καθώς μία παρτίδα κουραμπιέδες μοιράστηκε κατά λάθος σε κηδεία, με αποτέλεσμα οι συγγενείς να παρουσιάσουν αλλόκοτη συμπεριφορά. Το συμβάν καταγγέλθηκε στη ΓΑΔΑ και η συμμορία αποκαλύφθηκε!


Γ. Παπανδρέου: Κοντόφθαλμη και συγκυριακή η πολιτική της ΝΔ

Posted: 30 Aug 2011 04:16 PM PDT

Image Επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε ο Πρωθυπουργός, υποστηρίζοντας ότι η πολιτική της είναι «κοντόφθαλμη, πολύ περιστασιακή και συγκυριακή», ενώ χαρακτήρισε «αποπροσανατολιστική» την «προσπάθεια όσων τώρα επαναφέρουν τη λογική των κυβερνήσεων προσωπικοτήτων».


Επιστολή διαμαρτυρίας πανεπιστημιακών για το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Posted: 30 Aug 2011 01:18 PM PDT

Image Επιστολή διαμαρτυρίας για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο συνέταξαν 27 πανεπιστημιακοί προς το ΥΠΠΟΤ.


«Εκτός ΑΣΕΠ» η συμμετοχή των ΜΚΟ στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας

Posted: 30 Aug 2011 05:52 AM PDT

Image Αδυναμία να ελέγξει τη διαδικασία συμμετοχής των ΜΚΟ στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας για τους ανέργους του υπουργείου Εργασίας, δήλωσε ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ Γιώργος Βέης κατά την ακρόασή του από την αρμόδια Επιτροπή.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: