Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Αρνητικός τόνος στις συναλλαγές της Νέας Υόρκης




SKAI.gr: Αρνητικός τόνος στις συναλλαγές της Νέας Υόρκης

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Αρνητικός τόνος στις συναλλαγές της Νέας Υόρκης

Posted: 02 Sep 2011 11:11 PM PDT

Image Mε απώλειες ολοκληρώθηκαν οι συναλλαγές στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Την ίδια στιγμή, έκθεση της αμερικανικής κυβέρνησης δείχνει ότι δε δημιουργήθηκαν νέες θέσεις εργασίας τον Αύγουστο, μια εξέλιξη που αποτελεί χαμηλό από τον Σεπτέμβριο του 2010.


ΟΗΕ: Σοβαρή αλλά όχι κρίσιμη η διανομή πόσιμου νερού στη Λιβύη

Posted: 02 Sep 2011 12:52 PM PDT

Image Ο συντονιστής της ανθρωπιστικής βοήθειας του ΟΗΕ στη Λιβύη, κ. Πάνος Μουμτζής, με σημερινή δήλωσή του προς το Γαλλικό πρακτορείο επισήμανε ότι, «αυτήν την ώρα, η κατάσταση στην Τρίπολη, σχετικά με το πόσιμο νερό, είναι σοβαρή. Θέλω, όμως, να είμαι σαφής, η κατάσταση δεν είναι κρίσιμη».


Με Νίνη η Εθνική έφυγε για τα τελικά του Euro 2012(1-0 το Ισραήλ)

Posted: 02 Sep 2011 12:16 PM PDT

Image Η εθνική Ελλάδας σημείωσε πολύ σημαντική νίκη επί του Ισραήλ με 1-0, στο στάδιο «Μπλούμφιλντ» του Τελ Αβίβ, στο πλαίσιο του 6ου προκριματικού ομίλου του EURO 2012. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης, που διατήρησε την εθνική μόνη στην πρώτη θέση του ομίλου της και αήττητη


Διώξεις για κατασκοπεία στην υπόθεση των υποκλοπών

Posted: 02 Sep 2011 06:26 AM PDT

Image Δίωξη για απόπειρα διακεκριμμένης κατασκοπείας κατά παντός υπευθύνου, άσκησε η εισαγγελία για την υπόθεση των υποκλοπών.


Κουτρουμάνης: Χωρίς περιορισμούς το επίδομα ανεργίας

Posted: 02 Sep 2011 05:07 AM PDT

Image «Για την είσπραξη των επιδομάτων ανεργίας, δεν τίθεται κριτήριο με βάση τα περιουσιακά στοιχεία ή το οικογενειακό εισόδημα», διαβεβαίωσε στη Βουλή, ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κουτρουμάνης, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της γ.γ. του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, Αλέκας Παπαρήγα για τα μέτρα στήριξης των ανέργων.


Ε. Νοβότνι: Ανησυχία για καθυστέρηση του δεύτερου πακέτου στην Ελλάδα

Posted: 02 Sep 2011 03:52 AM PDT

Image Την «έντονη ανησυχία» του για την καθυστέρηση στην εφαρμογή του δευτέρου πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα, εξέφρασε ο διοικητής της Αυστριακής Κεντρικής Τράπεζας (ΑΚΤ) και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Έβαλντ Νοβότνι.


Σόιμπλε: H Συνθήκης της Ε.Ε. πρέπει να αναθεωρηθεί

Posted: 02 Sep 2011 03:17 AM PDT

Image Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ζητάει την αναθεώρηση της Συνθήκης της Ευρωπαϊκής Ένωσης ώστε να δοθεί μεγαλύτερο περιθώριο ελιγμών στις Βρυξέλλες σε ό,τι αφορά την οικονομία, σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα από τη γερμανική εφημερίδα «build».


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: