Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Fwd: SKAI.gr: «Ανοίγει» τα χαρτιά του για τον ΠΑΟ ο Γιάννης Βαρδινογιάννης






SKAI.gr: «Ανοίγει» τα χαρτιά του για τον ΠΑΟ ο Γιάννης Βαρδινογιάννης

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

«Ανοίγει» τα χαρτιά του για τον ΠΑΟ ο Γιάννης Βαρδινογιάννης

Posted: 05 Sep 2011 12:38 AM PDT

Image Έκτακτη συνέντευξη Τύπου δίνει τη Δευτέρα στις 14:00 στην Παιανία ο Γιάννης Βαρδινογιάννης όπως προανήγγειλε ο ίδιος. Θα αναφερθεί και σε όσα συμβαίνουν στην παρούσα χρονική στιγμή στον Παναθηναϊκό.


Στην Ελλάδα ο εμίρης του Κατάρ

Posted: 05 Sep 2011 12:33 AM PDT

Image Μετά την σημαντική παρέμβαση στα ελληνικά τραπεζικά δεδομένα, ο πανίσχυρος αρχηγός του Κατάρ εμίρης Χαμάντ Μπιν Καλίφα Αλ Θανί, μαζί με τον πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών σεΐχη Χαμάντ Μπιν Τζάσεμ Μπιν Τζαμπρ Αλ Θανί, βρίσκονται από τα ξημερώματα στην χώρα μας.


Ν. Σηφουνάκης: Προαναγγέλλει άδειες εξπρές και κατάργηση πολεοδομιών

Posted: 04 Sep 2011 11:38 PM PDT

Image Νομοθετική πρωτοβουλία η οποία θα προβλέπει την κατάργηση των πολεοδομιών, καθώς και τη ριζική αλλαγή του καθεστώτος έκδοσης αδειών, προαναγγέλλει ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Νίκος Σηφουνάκης.


Κινητοποιήσεων συνέχεια σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Posted: 04 Sep 2011 11:19 PM PDT

Image Το διδακτικό προσωπικό του Πολυτεχνείου Αθήνας πραγματοποιεί Δευτέρα και Τρίτη 48ωρη απεργία ενώ και οι φοιτητές κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους. Μέχρι στιγμής, πάνω από 230 τμήματα ΑΕΙ και ΤΕΙ βρίσκονται υπό κατάληψη.


Συνεχίζεται το όργιο σπατάλης στους δήμους

Posted: 04 Sep 2011 10:06 PM PDT

Image Όργιο σπατάλης με ιδιαίτερα υψηλούς μισθούς -ακόμα και σε ανειδίκευτους εργάτες- στις δημοτικές επιχειρήσεις, αποκαλύπτουν τα στοιχεία που απέστειλαν οι δήμοι στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.


Ο Δημήτρης Χριστόφιας καταθέτει για την τραγωδία στο Μαρί

Posted: 04 Sep 2011 09:55 PM PDT

Image Για πρώτη φορά στην ιστορία του κυπριακού κράτους, πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας οδηγείται σε ανακριτική επιτροπή. Ο Δημήτρης Χριστόφιας καταθέτει στις 10 το πρωί ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής για την τραγωδία στο Μαρί.


Λαγκάρντ: Αποφασισμένη να βοηθήσει την Ελλάδα η τρόικα

Posted: 04 Sep 2011 07:59 PM PDT

Image «Η ΕΕ, η ΕΚΤ, το ΔΝΤ και τα μέλη της Ευρωζώνης είναι αποφασισμένοι να κάνουν (το πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας) να λειτουργήσει και να διασφαλίσουν ότι η ελληνική οικονομία θα ανακτήσει την ανταγωνιστικότητά της και θα αναδιαρθρωθεί όπως πρέπει», διεμήνυσε η Κριστίν Λαγκάρντ.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: