Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Ιαπωνία: Εικόνα βιβλικής καταστροφής μετά το πέρασμα τροπικής καταιγίδας






SKAI.gr: Ιαπωνία: Εικόνα βιβλικής καταστροφής μετά το πέρασμα τροπικής καταιγίδας

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Ιαπωνία: Εικόνα βιβλικής καταστροφής μετά το πέρασμα τροπικής καταιγίδας

Posted: 06 Sep 2011 12:51 AM PDT

Image Χιλιάδες άνθρωποι παραμένουν αποκλεισμένοι στη δυτική Ιαπωνία μετά το πέρασμα της τροπικής καταιγίδας Τάλας που προκάλεσε το θάνατο 41 ανθρώπων, ενώ 50 αγνοούνται. Οι καταρρακτώδεις βροχές προκάλεσαν την υπερχείλιση ποταμών με αποτέλεσμα να σημειωθούν πολλές πλημμύρες και κατολισθήσεις από τις οποίες παρασύρθηκαν κτίρια.


«Ξηλώνουν» το παράνομο νεκροταφείο της Γλυφάδας

Posted: 05 Sep 2011 11:53 PM PDT

Image Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προσπάθειες για την εξεύρεση χώρου που θα εξυπηρετήσει ομάδες δήμων. Μιλώντας στο ΣΚΑΪ η Μαργαρίτα Καραβασίλη είπε ότι άμεσα θα απομακρυνθούν όλες οι περιφράξεις, ενώ για όσο χρόνο χρειαστεί θα διατηρηθούν οι τάφοι και η εκκλησία, οι οποίοι και θα απομακρυνθούν όταν πλέον θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για την εκταφή των νεκρών.


Αισιοδοξία Μπαρόζο για Ελλάδα και ευρώ

Posted: 05 Sep 2011 11:33 PM PDT

Image «Η Ευρώπη θα βγει ισχυρότερη από τη σημερινή κρίση στην ευρωζώνη», εκτιμά ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Δήλωσε επίσης αισιόδοξος αναφορικά με τη βοήθεια της Γερμανίας προς την Ελλάδα, ενόψει της αυριανής (Τετάρτη) ανακοίνωσης του γερμανικού Συνταγματικού Δικαστηρίου σχετικά με τη βοήθεια που έχει καταβάλλει το Βερολίνο στην Ελλάδα.


Η Λαγκάρντ εμμένει στην κεφαλαιακή ενίσχυση των τραπεζών

Posted: 05 Sep 2011 10:49 PM PDT

Image Η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ εμμένει για την ανάγκη κεφαλαιακής ενίσχυσης των ευρωπαϊκών πιστωτικών ιδρυμάτων, παρά τις έντονες αντιδράσεις στην Ευρώπη.


Αυθαίρετα: Ψηφίζεται κατ' άρθρο η τακτοποίηση

Posted: 05 Sep 2011 10:27 PM PDT

Image Ψηφίζεται την Τρίτη κατ' άρθρο το νομοσχέδιο για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων. Δεν αποκλείεται το νομοσχέδιο να κατατεθεί με νέες τροποποιήσεις. Δεν αποκλείονται νέες αλλαγές στο νομοσχέδιο.


Αντικρουόμενες πληροφορίες για τον Καντάφι

Posted: 05 Sep 2011 08:45 PM PDT

Image Υγιής, με απόλυτη διαύγεια και σε καλή διάθεση είναι ο Μουάμαρ Καντάφι, ο οποίος βρίσκεται κάπου στη Λιβύη, δήλωσε ο εκπρόσωπος του. Σύμφωνα με το Reuters όμως, ο Καντάφι έχει φύγει από τη Λιβύη.


Στο υπουργικό συμβούλιο η απελευθέρωση των ταξί

Posted: 05 Sep 2011 08:26 PM PDT

Image Στο υπουργικό συμβούλιο θα συζητηθεί σήμερα Τρίτη το προσχέδιο του νόμου Ραγκούση για την απελευθέρωση του κλάδου των ταξί. Σύμφωνα με πληροφορίες, η άδεια θα αποτελεί δημόσια περιουσία, θα ανανεώνεται κάθε 3 έως 5 χρόνια και δεν θα είναι μεταβιβάσιμη.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: