Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Ινδία: Με κάθε στείρωση δώρο από ένα μπλέντερ ως ένα αυτοκίνητο






SKAI.gr: Ινδία: Με κάθε στείρωση δώρο από ένα μπλέντερ ως ένα αυτοκίνητο

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Ινδία: Με κάθε στείρωση δώρο από ένα μπλέντερ ως ένα αυτοκίνητο

Posted: 02 Jul 2011 12:02 AM PDT

Image Ένα αυτοκίνητο και πολλά άλλα δώρα, όπως μοτοσικλέτες, τηλεοράσεις και μπλέντερ, δίνουν οι αρχές του Ρατζαστάν της Ινδίας, σε όσους άνδρες και γυναίκες προχωρήσουν σε εθελοντική στείρωση, καθώς επιθυμούν να "ανακόψουν" τη ραγδαία αύξηση του πληθυσμού.


Αύξηση 370 εκ.ευρώ στις οφειλές του ελληνικού δημοσίου χρέους

Posted: 01 Jul 2011 10:49 AM PDT

Image Κατά 370 εκατομμύρια ευρώ αυξήθηκαν μέσα σε έναν μόλις μήνα οι όφειλες του ελληνικού δημόσιου προς τρίτους, φθάνοντας συνολικά τα 6 δισ 370 εκατομμύρια ευρώ.Πρωταθλητές χρεών σύμφωνα με τα στοιχεία το υπουργείου οικονομικών αναδεικνύονται οι ασφαλιστικοί φορείς, τα νοσοκομεία, τα υπουργεία και οι δήμοι.



ΗΠΑ: Ορατός ο κίνδυνος στάσης πληρωμών στις 3 Αυγούστου

Posted: 01 Jul 2011 10:21 AM PDT

Image Σε ανακοίνωση του το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών δηλώνει ότι «τα μεσάνυχτα της 2ας Αυγούστου το αμερικανικό δημόσιο θα έχει εξαντλήσει το ανώτατο όριο δανεισμού του, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι αν αν δεν αυξηθεί το όριο, στις 3 Αυγούστου 2011 οι ΗΠΑ θα αναγκαστούν να κηρύξουν στάση πληρωμών.


Γ. Καμίνης: Πρέπει να δοθεί ένα τέλος σε αυτήν την κατάσταση

Posted: 01 Jul 2011 12:36 PM PDT

Image Σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ εκτίμησε μέσω του ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης τις ζημιές στο κέντρο της Αθήνας από τα πρόσφατα επεισόδια.


Moody's: Απειλεί με υποβάθμιση 10 γερμανικών τραπεζών

Posted: 01 Jul 2011 10:16 AM PDT

Image Με υποβάθμιση περισσότερων από 10 γερμανικών τραπεζών του δημόσιου τομέα απειλεί ο οίκος αξιολόγησης Moody's. Ανακοίνωσε ότι ενδέχεται να υποβαθμίσει τις τράπεζες αυτές γνωστές και ως Landesbanken, καθώς εξασθενεί η πολιτική βούληση για την παροχή βοήθειας στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα τα οποία αντιμετωπίζουν προβλήματα.


Στο 15% η ανεργία στην Ελλάδα σύμφωνα με την Eurostat

Posted: 01 Jul 2011 08:20 AM PDT

Image Στο 15%, και τέταρτο κατά σειρά μεγαλύτερο ποσοστό στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εμφανίζει η Ελλάδα σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Eurostat για το πρώτο τρίμηνο του 2011. Από πλευράς αύξησης της ανεργίας μέσα σε έναν χρόνο, η Ελλάδα κατέχει την πρώτη θέση, λαμβάνοντας υπόψη ότι στο πρώτο τρίμηνο του 2010 η ανεργία ήταν στο 11%.



Αυτο-οργάνωση τώρα!

Posted: 01 Jul 2011 12:51 PM PDT

Image Σε Μαρούσι, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Ζεφύρι, Παλαιό Φάληρο μέχρι και στα Σύβοτα ομάδες πολιτών δραστηριοποιούνται για να καθαρίσουν τις γειτονιές τους.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: