Σάββατο, 2 Ιουλίου 2011

Fwd: Οδεύοντας προς την νίκη με ελεγχόμενη ανυπακοή προς το κατοχικό καθεστώς


Δεν συνεργαζόμαστε με το κατοχικό καθεστώς που εισέβαλε με δόλιο τρόπο στο πολιτικό σύστημα και κατέλαβε την εξουσία
με συνδυασμούς απατηλών πράξεων και ψευδών υποσχέσεων.

Δεν συναινούμε στην πώληση και την αρπαγή της πατρίδας μας που προσυπέγραψαν καταφανώς εξωνημένοι και εκβιασμένοι βουλευτές.

Δεν υπακούμε σε όργανα της κατοχικού καθεστώτος και δεν αναγνωρίζουμε ως νόμιμη κυβέρνηση μια ομάδα εξαρτημένων εκπροσώπων
των αγορών, που δίδουν απόλυτη προτεραιότητα σε συμφέροντα ξένων, καταδικάζοντας τους  Έλληνες σε αργό θάνατο.

Δεν αναγνωρίζουμε το ειδεχθές χρέος καθώς αυτό έχει προκύψει από συνδυασμούς συγκεκριμένων και αποδείξιμων εγκληματικών πράξεων.

Δεν πληρώνουμε προϊόντα που προέκυψαν με βάση παραπλανητικό και δόλιο δανεισμό ανύπαρκτων αξιών, όπως τραπεζικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες.

Δεν πληρώνουμε φόρους καθώς επιβάλλονται από τους εχθρούς μας που εξουσιάζουν εκβιαστικά και τρομοκρατικά μέσω των τοπικών εκπροσώπων τους και  εισπράττονται αποκλειστικά προς όφελος τους.

Δεν πληρώνουμε διόδια διότι παραμένουμε ιδιοκτήτες της χώρας μας και τα περισσότερα από τα χρήματα αυτά καταλήγουν σε ιδιώτες
που τα εισπράττουν παράνομα.

Δεν φεύγουμε από τις πλατείες και δεν παρασυρόμαστε προς στη βία γνωρίζοντας το αποτέλεσμα του συσχετισμού αόπλων πολιτών και
πανόπλων δυνάμεων καταστολής.

Αντιδρούμε με ευφυΐα, σύνεση και νηφαλιότητα πράττοντας όλα τα παραπάνω με αποφασιστικότητα και βεβαιότητα για την τελική νίκη.

Είμαστε αυτοί που ανέδειξαν την ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΡΕΤΗ.
Είμαστε αυτοί που εφηύραν την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Είμαστε αυτοί που επέβαλαν την ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ.

Είμαστε ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !

Κ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: