Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Fwd: SKAI.gr: Καταργήσεις και συγχωνεύσεις φορέων στην ατζέντα της διυπουργικής






SKAI.gr: Καταργήσεις και συγχωνεύσεις φορέων στην ατζέντα της διυπουργικής

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Καταργήσεις και συγχωνεύσεις φορέων στην ατζέντα της διυπουργικής

Posted: 29 Jul 2011 01:08 AM PDT

Image Καταργήσεις και συγχωνεύσεις 40 φορέων του δημοσίου, βρίσκονται στην ατζέντα στη συνεδρίασης της αρμόδιας διυπουργικής επιτροπής. Πηγές αναφέρουν ότι επιδίωξη της κυβέρνησης είναι να μη γίνουν απολύσεις, ωστόσο οι οριστικές ανακοινώσεις αναμένονται από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο έως τις 15 Αυγούστου.


Moody's: Ενδεχόμενη υποβάθμιση της Ισπανίας

Posted: 29 Jul 2011 12:15 AM PDT

Image Το ενδεχόμενο υποβάθμισης της πιστοληπτικής αξιολόγησης Aa2 της Ισπανίας κατά μια βαθμίδα, ανακοίνωσε ότι εξετάζει ο οίκος αξιολόγησης Moody's .Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση του οίκου, η επανεξέταση της αξιολόγησης θα πραγματοποιηθεί υπό το φως της δημοσιονομικής κατάστασης της Ισπανίας αλλά και εξαιτίας του "προηγούμενου" που δημιούργησε η συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στη νέα διάσωση της Ελλάδας.


Εισέβαλαν με τζιπ στα ΕΛ.ΤΑ στο Μενίδι

Posted: 28 Jul 2011 11:15 PM PDT

Image Το χρηματοκιβώτιο από τα ΕΛ.ΤΑ Μενιδίου άρπαξαν τα ξημερώματα της Πέμπτης άγνωστοι μετά από την εισβολή τους στο κατάστημα με αυτοκίνητο τύπου τζίπ.


Αιματηρή έκρηξη σε ορυχείο στην Ουκρανία

Posted: 28 Jul 2011 10:02 PM PDT

Image Δεκαέξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και 10 αγνοούνται, από έκρηξη σε ορυχείο στην ουκρανική πόλη Λουγκάνσκ. Η έκρηξη σημειώθηκε ενώ οι εργάτες πραγματοποιούσαν εργασίες σε βάθος 900 μέτρων.


Αργεντινή: Αιματηρές συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών και αγροτών

Posted: 28 Jul 2011 09:43 PM PDT

Image Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και 30 τραυματίστηκαν στην Αργεντινή σε συγκρούσεις ανάμεσα σε αγρότες και αστυνομικούς. Οι συγκρούσεις ξέσπασαν στην αγροτική περιοχή Libertador General San Martin, όταν η αστυνομία, με δικαστική εντολή, επιχείρησε να απομακρύνει οικογένειες αυτές που είχαν καταπατήσει τη γη.


Εξάρθρωση πολυεθνικής συμμορίας σε Λάρισα και Βόλο

Posted: 28 Jul 2011 09:26 PM PDT

Image Μετά από πολύμηνη έρευνα αστυνομικοί της ασφάλεια του Βόλου και της Λάρισας εξαρθρώσαν πολυεθνική εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας εμπλέκονται σε υποθέσεις ληστειών, ληστειών με ανθρωποκτονία και περιπτώσεις διακεκριμένων κλοπών.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: