Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Fwd: SKAI.gr: Στρατιωτική κρίση στην Τουρκία






SKAI.gr: Στρατιωτική κρίση στην Τουρκία

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Στρατιωτική κρίση στην Τουρκία

Posted: 30 Jul 2011 12:44 AM PDT

Image Τέσσερις κορυφαίοι στρατηγοί, από τους πέντε, παραιτήθηκαν την Παρασκευή στην Τουρκία. Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα που εξέδωσε προς τις ένοπλες δυνάμεις, ο μέχρι χτες αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων στρατηγός Κοσάνερ άφησε να εννοηθεί ότι ο λόγος της ρήξης με την πολιτική εξουσία είναι η υπόθεση των αξιωματικών που κατηγορούνται σε διάφορες υποθέσεις.


Το Ισραήλ επιθυμεί την επανάληψη των διαπραγματεύσεων με τους Παλαιστινίους

Posted: 30 Jul 2011 12:00 AM PDT

Image «Φόρμουλα» που θα επιτρέψει την επανάληψη των ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων με τους Παλαιστινίους αναζητά η ισραηλινή κυβέρνηση, όπως δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Εχούντ Μπαράκ στη Νέα Υόρκη, όπου συναντήθηκε με τον ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν κι Μουν.


Πακιστάν: Πολύνεκρη επίθεση κατά σιιτών

Posted: 29 Jul 2011 11:37 PM PDT

Image Έντεκα σιίτες μουσουλμάνοι σκοτώθηκαν και τρεις τραυματίστηκαν όταν ένοπλοι άνοιξαν πυρ εναντίον οχήματος στην Κουέτα, πρωτεύουσα της επαρχίας Μπαλουχιστάν του Πακιστάν. Η πλειοψηφία των Πακιστανών είναι σουνίτες μουσουλμάνοι και οι σιίτες αποτελούν μόνο το 15% του πληθυσμού των 170 εκατομμυρίων κατοίκων.


Συνεχίζει η φωτιά στο Ρέθυμνο - Νέο μέτωπο στην Κεφαλονιά

Posted: 29 Jul 2011 11:53 PM PDT

Image Συνεχίζει να μαίνεται , από το βράδυ της Πέμπτης, η φωτιά σε δασική έκταση στα νότια του Ρεθύμνου. Το μέτωπο της πυρκαγιάς έφτασε στο χωριό Σαχτούρια και κινείται βόρεια όπως ακριβώς και η κατεύθυνση του ανέμου. Πάντως, έχει περιοριστεί σε χαράδρα. Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Ρατζακλί στην Κεφαλονιά.


Βιετνάμ: Φονική πυρκαγιά σε βιοτεχνία

Posted: 29 Jul 2011 10:20 PM PDT

Image Δεκαεπτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και 21 υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα από φωτιά που εκδηλώθηκε σε βιοτεχνία υποδημάτων στο Βόρειο Βιετνάμ, στην κοινότητα Ταν Νταν στην πόλη Χαϊφόνγκ.


Νομοσχέδιο για τη ρύθμιση αυθαιρέτων

Posted: 29 Jul 2011 07:22 AM PDT

Image Κατατέθηκε χθες, Πέμπτη, στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη ρύθμιση των αυθαιρέτων. Το νομοσχέδιο περιλαμβάνει πρόστιμα τα οποία θα υπολογίζονται με βάση το εμβαδόν της αυθαίρετης κατοικίας επί την αντικειμενική τιμή, επί 15%, επί ενός συντελεστή...


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: